PÂNĂ LA SFÂRŞITUL ANULUI Billa vrea să deschidă cel puţin cinci magazine

Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 7 septembrie 2012

Billa România, parte a grupului german Rewe, intenţionea-ză să deschidă cel puţin cinci magazine până la sfârşitul anului şi să ajungă astfel la 71 de unităţi la nivel naţional. Primul magazin care va fi deschis va fi la Bucureşti, urmat de altele la Constanţa şi Mangalia.

Directorul general al companiei, Sorana Georgia, a declarat ieri: "Avem în plan deschiderea a peste zece magazine, dar depinde de cum se mişcă autorităţile locale cu autorizaţiile. Până la sfârşitul anului vrem să ajungem la cel puţin 71 de magazine, faţă de 66 în prezent".

Sorana Georgia a adăugat: "Se va deschide primul cel care primeşte cel mai repede autorizaţiile. Uneori mi se pare că autorităţile locale nu-şi doresc aceste investiţii, pentru că se mişcă foarte greu cu autorizaţiile. Bucureştuiul este unul dintre oraşele unde autorizaţiile se primesc greu. În Bucureşti şi dacă vrei să schimbi des-tinaţia locaţiei, adică dintr-un club de biliard în magazin, obţinerea autorizaţiei durează foarte mult".

Doamna Sorana Georgia a mai spus că, odată cu criza economică, românii cumpără mai puţin, îndreptându-se către mărcile proprii.

Deşi magazinele Billa au suprafeţe între 300 de metri pătraţi, şi 2.500 de metri pătraţi compania "nu prea" mai deschide unităţi de peste 2.000 de metri pătraţi, pentru că astfel de suprafeţe se găsesc din ce în ce mai greu.

Sorana Georgia a spus: "Deschidem magazine de 600-1.500 de metri pătraţi. Astfel de terenuri încă mai găsim aproape de clienţi".

Billa România organizează Austria Show Case

Billa România organizează, în cele 66 de locaţii pe care le deţine, Austria Show Case, un eveniment dedicat celebrării relaţiilor economice româno-austriece. "Evenimentul va avea loc în perioada 6-12 septembrie 2012, iar clienţii au posibilitatea să achiziţioneze produse aus-triece originale, să guste alimente şi băuturi autentice. În plus, toţi clienţii Billa care achiziţionează produse austriece vor fi înscrişi într-o tombolă cu premii, precum 6 excursii la Wildschonau în Tirol, care includ combustibilul şi cazarea, 5 zboruri pentru două persoane la Viena şi o serie de premii specifice regiunii Tirol", a spus Sorana Georgia.

Billa România este prezentă pe piaţa românească din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din Bucureşti. În prezent are 66 de magazine în cele mai importante oraşe din ţară şi a creat peste 3.500 de locuri de muncă în întreaga ţară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb