Paralela 45: "Cea mai vândută vacanţă de Revelion anul acesta estimăm că va fi Maldive"

A.C.
Comunicate de presă #Turism / 2 septembrie 2014

Paralela 45: "Cea mai vândută vacanţă de Revelion anul acesta estimăm că va fi Maldive"

Cea mai vândută vacanţă de Revelion anul acesta va fi Maldive, estimează Daniela Dumitrică, Marketing Manager Paralela 45, care explică faptul că este o destinaţie nou introdusă, premium, ocupată deja în proporţie de 30%, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Românii au prins gustul ţărilor exotice şi încep să înţeleagă că îşi pot petrece Revelionul în destinaţii de lux la preţuri mai mici dacă îşi cumpără din timp biletele. Chiar dacă ne aflăm la începutul toamnei, când încă se mai consumă < vacanţele de vară >, există turişti care încep deja să se gândească la următorul concediu şi profită de reducerile de early booking pentru rezervarea nopţii dintre ani", se arată în comunicare.

"În ultimii ani turiştii prefera pentru Revelion fie vacanţele cu mult soare şi relaxare pe insule exotice cum sunt Maldive, Mauritius, Bali şi Republica Dominicana, fie circuitele în care îmbina şi aspectul cultural în Thailanda şi Bangkok sau Mexic şi Cuba", explica Daniela Dumitrică, Marketing Manager Paralela 45.

Maldive, mai arată agenţia de turism, este o destinaţie bună pentru practicanţii de sporturi acvatice, cu bungalow-uri suspendate deasupra apei. Destinaţia se număra printre cele mai căutate oferte anul acesta, în ciuda preţului pachetului care începe de la 3985 euro/persoană pentru şase nopţi cazare la hotel de cinci stele cu masa conform ofertei, bilet de avion şi transfer.

O variantă mai accesibilă a destinaţiilor cu atracţii acvatice sunt insulele Mauritius, aflate de-a lungul coastelor continentului african, unde oferta începe de la 2850 euro/persoană pentru opt nopţi cazare hotel de 5 stele demipensiune, bilet de avion şi tranferuri.

Cu un buget mai scăzut, turiştii pot vizita Mexicul şi Cuba, respectiv oraşele Cancun şi Havana, într-o excursie de nouă nopţi la hoteluri de patru şi cinci stele, bilet de avion şi transferuri, începând de la 2190 euro/persoană.

Potrivit reprezentanţilor Paralela 45, cei ce doresc să facă cumpărături, dar în acelaşi timp să stea şi la plajă pot merge în insulele Bali pentru şase zile, iar apoi îşi pot continua vacanţa cu vizitarea oraşului Singapore. Oferta începe de la 1945 euro/persoană timp de opt nopţi la hotel de patru şi cinci stele cu mic dejun, transport avion şi transferuri.

Cele mai accesibile vacanţe de Revelion rămân în Thailanda şi Republica Dominicană. Cu un buget de 1245 euro/persoană, turiştii pot vizita staţiunea thailandeză Pattaya şi de asemenea siturile arheologice din apropiere, urmând apoi să petreacă şi câteva zile în Bangkok. Oferta include şapte nopţi de cazare la hoteluri de cinci stele, transport cu avionul şi transferuri.

Oferta de Revelion pentru Republica Dominicană începe de la 1375 euro/persoană pentru opt nopţi de cazare la hotel de cinci stele, ultra all inclusive, transport cu avionul şi transferuri, se mai arată în comunicare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb