PARALELA 45: Veştile bune despre vaccinurile anti-Covid dau încredere românilor să călătorescă

J.P.
Miscellanea / 25 noiembrie 2020

Veştile bune despre vaccinurile anti-Covid dau încredere românilor să călătorescă

Campaniile de reduceri din luna noiembrie au adus rezervări peste aşteptări pentru o lună de pandemie, pentru vacanţele de revelion şi vara următoare. Zeci de turişti au cumpărat zilnic pachete cu până la 50% discount, în special online, în contextul veştilor bune referitoare la vaccinurile anti-Covid realizate şi al pregătirilor pentru vaccinarea populaţiei. Adaptat situaţiei şi ca măsură de siguranţă pentru clienţi, pachetele Paralela 45 au incluse asigurarea medicală şi STORNO, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare sau din cauza îmbolnăvirii cu virusul SARS-CV-2, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Alin Burcea, CEO Paralela 45: "Toate aceste anunţuri despre vaccinuri şi mobilizarea pentru vaccinarea populaţiei sunt ce aşteptam cu toţii să se întâmple pentru normalizarea situaţiei. Sărbătorile de iarnă vin cu veşti bune, vaccinul va fi adus şi în România şi avem speranţa unui 2021 în care vom călători cu mai multă încredere."

În campaniile de Black Friday, cu reduceri de până la jumătate din preţul vacanţelor, s-au cumpărat sejururi în toate destinaţiile oferite pentru revelion: Antalya, Sharm el Sheikh, Hurghada, exoticele Maldive şi Zanzibar. La destinaţie se pot face şi excursii opţionale, cum ar fi croaziere, safari, vizitarea unor obiective turtistice, iar hotelierii anunţă că vor organiza petreceri în noaptea dintre ani. Mai mult de 2.000 de români vor intra în noul an dintr-o destinaţie însorită.

În decembrie, o parte dintre pachetele rămase pentru revelion sunt încă la reducere. Vacanţa de cinci zile în Antalya costă acum de la 434 de euro/persoană/6 nopţi, cu zbor de la Bucureşti, de la 446 de euro/persoană/5 nopţi din Timişoara, de la 454 de euro/persoană/5 nopţi din Cluj-Napoca. Revelionul în Hurghada costă de la 458 de euro/persoană/7 nopţi, iar în Sharm el Sheikh, de la 498 de euro/persoană/7 nopţi. Sejurul în Maldive costă de la 1.998 de euro/persoană/6 nopţi şi de la 1.599 de euro/persoană/5 nopţi în Zanzibar.

Pentru vara viitoare, cele mai multe rezervări au fost făcute pentru Antalya, Bodrum, Creta, Rhodos, Tenerife, Bulgaria, România, unde hotelierii au păstrat politica de discounturi de până la 50%. În perioada următoare sunt active reducerile din perioada de Early Booking, care scad treptat, până la finalul lunii martie. Cumpărată acum, vacanţa în Antalya costă de la 467 de euro/persoană, cu zbor de la Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Târgu Mureş sau Baia Mare, în Heraklion, Creta, Zakynthos, Rodos sau Corfu, cu zbor de la Bucureşti sau Cluj-Napoca, de la 334 de euro/persoană. Pachetul pentru Tenerife costă de la 595 de euro/persoană.

Avansul pentru vacanţă e de 10% şi ultima plată se face cu 30 de zile înainte de plecare. Vacanţele pot fi plătite şi în mai multe rate, 12, cu dobândă zero, prin intermediul băncilor partenere Paralela 45. Turiştii au şi posibilitatea rezervării online, fără să se deplaseze în agenţii.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Calatoriti voi cu agentiile de turism noi nu ne inghesuim inca vreo 2 ani pana trece pandemia.

    SI INCHISI MARII VINOVATI! SI STRANG BANI DE SPAGA SA NU FACA VACCINUL! Si SA LE DEA MEDICUL O PATALAMA CUM CA L-AU FACUT! Pana cand nu mai aserviti mafia mondiala de medicamente, nimeni nu se va mai urca in avion sau merge in excursie!

    1. Va fi un procent! Doi ani au sa viziteze lumea! Dupa vaccin, apoi pot sa spuna ca viata lor a fost bogata! Daca au bani!

      Cu teste, irelevante! Multi angrenati in domeniul publicitar folosesc texte, ~virusul mortal~, ASIMPTOMATICUL (SECURITATEA MONDIALA SE GANDISE MULT CUM SA IZOLEZE OAMENII INTRE EI, SA II TRANSFORME IN SCLAVI), dar mai mortal este cancerul, care a dus la la 7, 432, 699 morti in acest an *tratamentul cu monoclonal antibodies e interzis in Ro*! ~Faceti testul! Si firma producatoare va va multumi!~ De altfel, spitalele (nici macar nu au fatade si sunt mici, urat mirositoare, cu gandaci, adevarate ~Fabrici ale Mortii~) sunt mentinute in acest fel pentru ca populatia Ro sa fie exterminata! La fel, ei mentin salariile la nivele minime, pentru ca Ro sa nu evolueze, sa-si construiasca niste case cu toalete in fundul curtii, fara dotari, stand zeci de luni in foamete! Romanii nu au bani nici de mancare! S-a spus ca nu va exista un lockdown, dar, daca cifrele vor fi reglate la nivele mari, se va ajunge, se va spune ~Ne-am inselat!~ De pe vremea lui Ceasca se asista la Circul de Stat, acum s-a ajuns la Circul Global al SATULUI MONDIAL! PS> Pandemia copiilor care au murit sub cinci ani in lume, 6, 879, 080, nu este amintita de nimeni, de nicio companie Pharma! Plus, 4, 524, 218 morti din cauza fumatului, plus 2, 263, 538 morti de HIV! Sa amintim, 1, 427, 068 murisera de Covid-19! 60. 736, 575 erau infectati, oare cati se infectau de gripa la nivel mondial, nu la fel? UNII IMPUNEAU CENZURA GANDIRII! COvid este arma noastra, sa va luati de el! Daca cineva are un furuncul, trebuie IZOLAT 14 ZILE? Lumea nici NU MAI MERITA A FI VIZITATA!NU MAI EXISTA! IN ACESTE CONDITII DE PRIMITIVITATE! DACA EI VOIAU SA AJUNGA IN EPOCA DE PIATRA, CU O MEDICINA FALS DEZVOLTATA, NU AVEAU DECAT, DAR VIITORUL ERA SUMBRU!!!

      Pe un post de TV, un bolnav de cancer, de 87 de ani (nici acum pacentii de peste 85 de ani nu sunt tratati cum trebuie) de la ~Nasty Clinique~, verde-galben la fata, in ATI, era prezentat drept infectat de Covid-19! De necrezut ce face propaganda dintr-un medic femeie cu parul blond!

      Oare un ATI cu bolnavi de cancer era deloc tragic, nu? ASA SUSTINEAU PROPAGANDISTII!

      Ale Societatii Primitive: cardio-vasculare, diabet, leucemie, chiar batranetea e considerata de unii o boala? Am ajuns oare in ~1984~, de George Orwell?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb