Parcul Logistic Logicor Bucharest I din Mogoşoaia este finalizat şi susţine creşterea activităţii clienţilor

G.D.
Companii / 6 decembrie 2022

Parcul Logistic Logicor Bucharest I din Mogoşoaia este finalizat şi susţine creşterea activităţii clienţilor

Logicor a finalizat dezvoltarea ultimei clădiri de aproximativ 23.000 mp în Parcul Logistic premium Logicor Bucharest I din Mogoşoaia, situat la 12 kilometri NV de centrul Bucureştiului şi având acces facil la Şoseaua de Centură şi către centrul oraşului, prin Blv. Bucureştii Noi, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, corpul nou inaugurat constă în aproximativ 21.800 mp de spaţii de depozitare la sol şi un spaţiu de birouri şi spaţii sociale de 1.200 mp, fiind pre-închiriat în proporţie de 72% către trei clienţi cu afaceri în creştere sau în curs de relocare.

Distribuitorul de produse farmaceutice Mediplus, client existent în Parcul Logistic Logicor Bucharest I, a închiriat suplimentar aproximativ 5.500 mp pentru a-şi extinde activitatea, implementând un sistem complet automatizat de distribuţie pentru e-commerce, primul de acest fel pe piaţa din România.

Compania Alka, producător de gustări, s-a extins pe aproximativ 5.300 mp, pentru a acoperi nevoile operaţiunilor sale în creştere.

Distribuitorul de anvelope Rotis Lux a închiriat circa 6.000 mp pentru a-şi consolida activităţile de depozitare şi distribuţie în noua locaţie.

Mihai Diaconescu, Director, Asset Management, în cadrul Logicor România, spune:

"Finalizarea Parcului Logistic Logicor Bucharest I reprezintă un moment de referinţă pentru echipa din România, stabilind reperul de calitate pentru întregul nostru portofoliu.

Avem deja în curs de dezvoltare noi proiecte în principalele zone logistice ale României, pe fondul cererii în creştere pentru spaţii logistice moderne şi sustenabile, în întreaga ţară. Deţinem terenuri autorizate pentru construirea de noi centre logistice ce permit dezvoltarea progresivă a peste 400.000 mp de spaţii de calitate premium".

În prezent, Parcul Logistic Logicor Bucharest I este format din patru clădiri cu o suprafaţă totală de aproximativ 150.000 mp, care este 96% închiriată de companii locale şi internaţionale de top.

Locaţia Logicor Bucharest I este ideală pentru distribuţie în oraş, asigurând clienţilor conexiuni foarte bune cu transportul public. Parcul Logistic este situat în apropierea staţiilor de autobuz ale reţelei de transport municipal şi a staţiei de tren ce face legătura dintre Aeroportul Otopeni şi Gara de Nord. De asemenea, cea mai apropiată staţie de metrou, Străuleşti, se află la doar 2,5 kilometri distanţă.

În linie cu angajamentul Logicor faţă de sustenabilitate, Parcul Logistic Logicor Bucharest I a obţinut certificarea BREEAM Very Good pentru aproximativ 38.000 mp de spaţiu dezvoltat în 2020-2021 şi este în curs să obţină cel puţin acelaşi calificativ pentru cei 23.000 mp recent finalizaţi, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb