PARTENERIAT ÎNTRE VISA ŞI UBER: Prima cursă este gratuită în decembrie pentru clienţii noi

Ioana Dogaru
Companii / 24 noiembrie 2015

Visa Europe şi Uber încheie un parteneriat pentru promovarea plăţilor cu cardul de pe telefonul mobil şi lansează o promoţie prin care noii clienţi Uber care îşi înregistrează cardul Visa în aplicaţia mobilă în luna decembrie beneficiază gratuit de prima cursă, în limita a 40 de lei, informează un comunicat de presă.

Parteneriatul dintre Visa Europe şi Uber are ca scop crearea şi încurajarea obiceiului de a plăti de pe telefonul mobil, în condiţiile în care consumatorii cu un stil de viaţă activ îşi doresc un plus de mobilitate în condiţii de siguranţă ridicată, potrivit comunicatului.

În perioada 1 - 31 decembrie 2015, toate persoanele care îşi descarcă aplicaţia Uber pe telefonul mobil, îşi creează un cont de utilizator şi înregistrează datele cardului Visa în aplicaţie vor beneficia de o cursă gratuită în valoare de până la 40 de lei. Discountul se va oferi în baza unui cod promoţional pe care utilizatorii trebuie să îl introducă în aplicaţia Uber, informează sursa citată.

Uber calculează prin GPS costul călătoriilor, iar plata se realizează automat şi în siguranţă pe baza datelor de cont introduse în aplicaţie. Serviciile de transport ale companiei sunt disponibile în Bucureşti.

În Europa, plăţile cu dispozitive mobile vor înregistra o creştere exponenţială în următorii cinci ani, în condiţiile în care se anticipează că până în 2020 peste jumătate dintre consumatorii europeni îşi vor utiliza mobilul cel puţin o dată pe săptămână pentru a face plăţi, conform estimărilor realizate pe baza unui studiu derulat de Visa Europe în acest an.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb