PARTENERIAT STRATEGIC ÎNTRE ARSC ŞI AAPRO Pentru digitalizarea administraţiilor publice şi dezvoltarea comunităţilor creativ-inteligente

G.U.
Comunicate de presă / 16 iunie 2020

Pentru digitalizarea administraţiilor publice şi dezvoltarea comunităţilor creativ-inteligente

Asociaţia Română pentru Smart City (ARSC) şi-a unit forţele vineri, 12 iunie, cu Asociaţia Administratorilor Publici din România (AAPRO), pentru digitalizarea administraţiilor publice la nivel naţional şi dezvoltarea comunităţilor creativ-inteligente din România, potrivit unui comunicat de presă.

Principalul obiectiv al Asociaţiei Române pentru Smart City este stabilirea unui cadru eficient de cooperare cu administraţiile locale, în vederea îmbunătăţirii calităţii vieţii cetăţenilor şi dezvoltarea Industriei de Smart City din România. Parteneriatul dintre ARSC şi AAPRO vizează accelerarea implementării proiectelor tip Smart City la nivel naţional şi sprijină activitatea administratorilor publici în cadrul instituţiilor în care îşi desfăşoară activitatea.

Potrivit comunicatului, prin programele sale, ARSC se implică activ în procesul de tranziţie a comunităţilor din România către comunităţi creativ-inteligente. Prezentul acord de parteneriat stabileşte cadrul pentru perfecţionarea profesională a administratorilor publici pentru o dezvoltare accelerată a localităţilor din România, cât şi pentru facilitarea de schimburi de experienţă şi stagii de practică transfrontaliere. Despre parteneri Asociaţia Română pentru Smart City şi Mobilitate (ARSCM) este principala organizaţie a Industriei Smart City din România, având ca obiectiv principal dezvoltarea comunităţilor creativ-inteligente din ţară. Cu peste 250 de membri activi, organizaţia se bucură de recunoaştere internaţională, fiind membră în diferite organizaţii, comisii consultative, grupuri de lucru şi este partener în programe naţionale şi internaţionale alături de cele mai importante corporaţii implicate în proiecte de Smart City.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb