Parteneriatul dintre CG&GC si HP trece la urmatorul nivel

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 9 noiembrie 2007

Pentru a sustine si mai mult serviciile de post-achizitie, HP a numit compania CG&GC IT S.A. partener ASDP (Authorized Services Delivery Partner).

"Procesul de selectie al unui partener autorizat de service este unul extrem de exigent, întrucât avem în vedere satisfactia clientilor nostri si dupa achizitionarea unui echipament HP. Prin intermediul partenerilor autorizati reusim sa construim o relatie de durata cu clientii nostri, astfel motivându-se exigenta acestui proces de autorizare. CG&GC a trecut de toate rigorile pe care statutul de partener HP le presupune si suntem convinsi ca am facut cel mai bun lucru incluzând aceasta companie în reteaua de parteneri ASDP", a declarat Mihaela Cunesteanu, Foundation Services Channel Manager, HP.

Compania CG&GC IT S.A. cu sediul principal în Bucuresti dispune de un numar de 18 centre de service autorizate prin care se asigura service on site în orice localitate de pe teritoriul tarii în doar 24 de ore. Departamentul de service CG&GC dispune de infrastructura informationala prin intermediul solutiei CRM si de suport logistic asigurat de un parc extins de masini, permitând interventii on site în 24 de ore sau chiar în 4-6 ore în functie de nevoia clientului, un avantaj competitiv greu de combatut.

CG&GC este certificat ISO 9001/2001, asigurând servicii la cele mai înalte standarde pentru cele mai puternice branduri IT de pe piata din România precum: HP, Toshiba, Fujitsu Siemens Computers, Panasonic, Konica Minolta, Lexmark, Bitdefender etc. Compania furnizeaza solutii integrate IT&C complete si variate: echipamente hardware, solutii software pentru sectorul public si privat; servicii IT&C: consultanta, service on site certificat de sapte producatori internationali, comunicatii, retelistica, securitate, training si formare profesionala în domeniu. Cifra de afaceri pentru anul 2006 s-a ridicat la 15,5 milioane de euro. Cu o echipa de peste 200 de angajati si certificari importante de la Microsoft, Fujitsu Siemens Computers, Konica Minolta, HP, Lexmark, Toshiba, Vodafone, Allied Telesy s, Bitdefender, GoPro si Panasonic, precum si un know how de încredere, CG&GC IT S.A este cea mai buna alegere pentru branduri puternice precum HP si nu numai, întrucât se vizeaza calitatea, rapiditatea, flexibilitatea si durabilitatea în servicii si produse la nivel national.

"Vom pune toata experienta noastra de peste 16 ani în slujba clientilor HP. Suntem onorati ca am reusit sa devenim partener autorizat HP si suntem constienti ca eforturile noastre sunt abia la început. Competentele actuale ale centrelor noastre de service CG&GC sunt dedicate urmatoarelor categorii de echipamente: Consumer Computing (CC), Commercial Notebook (CN); Commercial PC"s (CPC); Mono Laserjet Printers (ML); Color Laserjet Printers (CL); Multifunction Printers (MFP), însa ca strategie de dezvoltare dorim sa autorizam aceste centre si pentru Servere si solutii de storage HP pâna la sfârsitul primului trimestru din 2008", a declarat Cornel Giurgea, Director General CG&GC.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. si oare cu cine? hartiile sunt una realitatea e ca oamenii tehnici pleaca, iar cum esti tratat la service la ei... nu doresti nimanui

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb