Partidul AUR a organizat azi un protest în faţa Parlamentului

A.F.
Politică / 10 mai 2023

Partidul AUR a organizat azi un protest în faţa Parlamentului

Un protest AUR are loc, azi, la Parlament, în cadrul căruia care manifestanţii s-au îmbrâncit cu jandarmii. Jandarmeria Română anunţă că în exteriorul curţii Parlamentului se desfăşoară o adunare publică nedeclarată, formată din alţi membri ai aceleiaşi formaţiuni politice, precum şi simpatizanţi ai acesteia. Celor prezenţi li s-a adus la cunoştinţă că activitatea desfăşurată nu îndeplineşte condiţiile legale, însă aceştia şi-au asumat răspunderea pentru acest lucru, refuzând să părăsească obiectivul.

În timpul protestului, manifestanţii AUR au strigat: "Nu cedăm, copiii îi apărăm", "Ruşine, ruşine să vă fie", "Nu vrem să fim conduşi de hoţi".

"E dreptul nostru de a protesta, îl exercităm, în momentul în care vedem legi nedrepte şi nu le putem opri, protestăm", a afirmat Simion.

Liderul AUR a fost îndepărtat de un jandarm, în momentul în care s-a urcat pe gardul Parlamentului.

"În legătură cu manifestaţiile aflate în desfăşurare la Palatul Parlamentului, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: În curtea obiectivului, are loc o manifestaţie de protest formată din invitaţi şi membri ai unei formaţiuni politice.În acelaşi timp, în exteriorul curţii, se desfăşoară o adunare publică nedeclarată, formată din alţi membri ai aceleiaşi formaţiuni politice, precum şi simpatizanţi ai acesteia", a transmis Jandarmeria.

"Manifestanţilor aflaţi atât in interiorul curţii Palatului Parlamentului, cât si în exterior, li s-a adus la cunoştinţă că activitatea desfăşurată nu îndeplineşte condiţiile legale, însă aceştia şi-au asumat răspunderea pentru acest lucru, refuzând să părăsească obiectivul. Menţionăm faptul că Jandarmeria Română respectă dreptul constituţional la liberă exprimare al tuturor cetăţenilor, cu respectarea prevederilor legale in vigoare", mai spune Jandarmeria.

O femeie, colaborator al Grupului AUR de la Camera Deputaţilor, a încercat să intre, azi, în sediul Parlamentului cu patru gloanţe, ea fiind dusă la Secţia 17 de Poliţie pentru verificări. Preşedintele AUR, George Simion, susţine că erau brelocuri, iar formaţiunea cere o expertiză tehnică pentru a clarifica situaţia muniţiei. "Gloanţele erau goale şi ruginite din câte ştim şi noi dar am vrea sa spună asta autorităţile, ca noi nu ştim şi nu avem expertiza", a transmis liderul AUR, George Simion.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Partidul HAUR vrea sa fie la guvernare dar ei de pe acum nu respecta legea(sa ceara autorizatie pt miting) si fac circ si scandal.

    Din poza nu par sa fie prea multi totusi.

    Si pt cei ce spun ca nu vor sa fie condusi de hoti, sigur nimeni nu vrea dar si Simiones pare maaare hot, am vazut cum dadea tot alte explicatii(minciuni?) cand a fost intrebat de presa de unde a avut bani de nunta cu 20.000 de invitati. Hotul striga hotii in acest caz.  

    Totuși nu ar strica sa ne spună și DE CE SE PROTESTEAZĂ, chiar dacă AUR nu este pe

    placul puterii 

    1. Protesteaza impotriva legilor anti-romanesti pe care monstruoasa coalitie doreste sa le voteze pe banda rulanta.respect celor care protesteaza!votez aur la urmatoarele alegeri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb