Partslife România, cel mai tânăr OIREP din România marchează doi ani de activitate pe piaţa locală

A.D.
Comunicate de presă / 8 octombrie

Sursa foto: Partslife Romania

Sursa foto: Partslife Romania

Partslife România marchează doi ani de activitate pe piaţa locală, consolidându-şi rolul atât în preluarea responsabilităţii producatorilor şi importatorilor (care pun pe piaţa din România ambalaje şi produse ambalate în vederea realizării obligaţiilor legale de reciclare şi valorificare - OIREP), dar şi de

promotor al educaţiei ecologice în rândul tinerelor generaţii.

În perioada de activitate, compania a derulat acţiuni de gestionare a deşeurilor de ambalaje pentru a atinge ţintele de reciclare şi pentru a oferi siguranţă partenerilor.

De la apariţia sa, cel mai tânăr OIREP din România a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 cu 20.222 de tone, echivalentul a peste 1,445,475 km parcurşi cu maşina, şi a economisit 99,989,658 litri de benzină. De asemenea, compania a salvat 223,696 m³ de lemn, protejând resursele naturale.

Un obiectiv central al activităţii Partslife România este reprezentat de educaţia ecologică şi implicarea comunitară.

Astfel, printre cele mai dragi iniţiative ale companiei se numără programul extracurricular de protecţie a mediului şi dezvoltare personală Ecoprovocarea, realizat în parteneriat cu Viitor Plus. Programul este dedicat în principal elevilor şi profesorilor şi promovează ateliere interactive şi competiţii educative pe teme precum reciclarea, igienizarea şi economia circulară. În fiecare an, peste 50.000 de persoane sunt implicate în acest program.

Cu scopul de a promova importanţa colectării selective şi a unui stil de viaţă sustenabil, compania a desfăşurat campanii media de conştientizare a reciclării şi evenimente educaţionale pentru a sublinia importanţa unui stil de viaţă sustenabil în rândul tinerilor, dar şi al dascălilor. Scopul este acela de a forma obiceiuri care să schimbe mentalităţi, astfel încât reciclarea şi grija pentru mediu să devină un stil de viaţă.

"În doar doi ani Partslife România a reuşit să se impună ca un actor de bază în domeniul gestionării deşeurilor de ambalaje şi educaţiei ecologice. Suntem cel mai tânăr OIREP şi singurul cu rădăcini germane, lucru care ne oferă o bază solidă pentru o merge mai departe cu încredere şi entuziasm. Nimic,

însă, nu poate fi mai important decât o echipă de oameni pozitivi şi cu o experienţă care poate trece peste provocările inevitabile, pe care acest domeniu le întâlneşte", a transmis Angela Cercel, Managing Partner - Partslife România.

În această perioadă, Partslife România a devenit un partener important pentru companiile care îşi desfăşoară activitatea pe piaţa locală, preluând responsabilitatea pentru peste 60.000 de tone de ambalaje. Din acestea, 40.000 de tone au fost deja

reciclate, asigurând o rată de reciclare şi valorificare de 65%, se transmite în comunicatul primit la redacţie.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb