Patru bărbaţi aflaţi în arestul Poliţiei Judeţene Cluj au evadat

Elena Deacu
Miscellanea / 18 ianuarie 2015

Trei dintre ei au fost prinşi, între timp

Patru bărbaţi aflaţi în arestul Poliţiei Judeţene Cluj, trei pentru furt calificat şi unul pentru tentativă de omor, au evadat, sâmbătă seară, din arestul IPJ, la această oră trei dintre ei fiind prinşi, transmit sursele din presă.

Unul dintre cei patru tineri care au evadat, sâmbătă seară, din arestul Poliţiei Judeţene Cluj, un minor în vârstă de 16 ani, arestat preventiv pentru furt calificat, a fost depistat şi prins de către poliţiştii clujeni în zona gării din Cluj-Napoca, potrivit surselor citate.

Alţi doi dintre cei patru tineri evadaţi din arestul Poliţiei Judeţene Cluj au fost prinşi, în noaptea de sâmbătă spre duminică şi, respectiv, duminică dimineaţă.

Cei doi bărbaţi au fost duşi în faţa procurorului de caz pentru a fi audiaţi, au mai spus sursele citate.

Potrivit poliţiştilor, la ora actuală, căutările sunt continuate pentru depistarea şi prinderea ultimului evadat

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au declarat, sâmbătă seară, că, din primele date, a reieşit că cei patru arestaţi preventiv, din care trei pentru furt calificat şi unul pentru tentativă de omor, ar fi reuşit să evadeze din arestul Poliţiei Judeţene Cluj profitând de neatenţia poliţiştilor care erau de serviciu în această seară.

Sursele citate au precizat că sunt în continuare instituite filtre ale poliţiştilor pe raza întregului judeţ, mai ales la intrările şi ieşirile din localităţi, dar şi pe căile ferate, pentru găsirea ultimului evadat.

Potrivit aceloraşi surse, reprezentanţii IPJ Cluj au sesizat un procuroror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, care a început deja cercetările pentru sărârşirea infracţiunii de evadare, în ceea ce îi priveşte pe cei patru bărbaţi aflaţi în arest preventiv. Totodată, potrivit surselor citate, procurorul de caz face cercetări şi pentru săvârşirea infracţiunii de neglijenţă în serviciu în ceea ce îi priveşte pe poliţiştii care erau de serviciu la arestul IPJ în momentul în care cei patru bărbaţi au reuşit să fugă.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Cluj, trimis sâmbătă seară, ceilalţi trei bărbaţi evadaţi căutaţi de poliţişti sunt: Alexandru Cristian Bartuş, de 32 de ani, care are 1.80 metri înălţime, iar în momentul dispariţiei purta o bluză vernil, de nuanţă deschisă, haină şi pantaloni sport, gri, cu două dungi albastre, pantofi sport, alb cu negru; Tiberiu Lăcătuş, de 22 de ani care are 1,60 - 1,65 metri, un cercel în sprânceana stângă şi tatuaj pe braţ şi purta vestă albastră, de culoare închisă, haină vişinie şi pantaloni sport, de culoare închisă şi Claudiu Marin Botorea, de 36 de ani, având înălţimea de 1,65 metri şi care, în momentul evadării, purta blugi albastri, de culoare închisă, şi geacă de piele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb