Paysera şi Libra Internet Bank au lansat IBAN-ul în lei online

A.D.
Comunicate de presă / 2 iunie 2020

Paysera şi Libra Internet Bank au lansat IBAN-ul în lei online

Fintech-ul lituanian Paysera a lansat astăzi IBAN-urile individuale în lei pentru clienţii români, atât persoane fizice, dar şi persoane juridice, în urma parteneriatului încheiat cu Libra Internet Bank. Clienţii Paysera pot obţine IBAN-ul românesc fără nicio deplasare la bancă, 100% online. Contul va avea zero comision lunar de administrare şi va fi însoţit şi de celelalte facilităţi oferite de Paysera clienţilor săi, informează comunicatul de presă Tudor Communication.

Daniel Turbatu, Country Manager Paysera România declară : "Pe lângă IBAN-ul în Lei, clienţii noştri vor primi automat IBAN şi în Euro şi, la cerere, pot avea unul în Leva, toate oferite gratuit. Printre alte facilităţi ale conturilor Paysera, amintesc notificările în timp real în privinţa tranzacţiilor efectuate sau posibilitatea de a efectua transferuri instant de bani într-un alt cont Paysera, fără niciun comision, 24/7/365."

Vytenis Morkunas, CEO al Paysera informează : "Serviciile financiare digitale au devenit o normalitate globală, mai degrabă decât o excepţie. Ultimele luni au arătat şi mai mult importanţa serviciilor digitale, deoarece au contribuit la ameliorarea impactului coronavirusului asupra IMM-urilor. Apreciem oportunitatea de a face parte din digitalizarea României şi de a oferi posibilitatea IMM-urilor de a deschide un IBAN local online, în doar câţiva paşi simpli. Mulţumită partenerilor noştri din România, Paysera devine primul Fintech care permite IMM-urilor româneşti să deschidă un IBAN în lei online."

Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank adaugă şi el : "Banca noastră este un partener important pentru fintech-uri de succes. Libra Internet Bank a avut dintotdeauna o abordare modernă a fenomenului bancar, iar parteneriatele digitale sunt parte integrantă a strategiei noastre de business ."

IBAN-ul în lei este primul dintre Serviciile importante lansate în acest an de Paysera pe piaţa din România. Foarte curând, fintech-ul va lansa Serviciul de Iniţiere Plăţi care presupune - pentru magazinele online ce vor implementa acest Serviciu - încasarea sumelor aferente vânzărilor direct din Internet Banking-ul cumpărătorului.

Paysera a intrat pe piaţa românească în iulie 2019 . Paysera este o companie fintech din Lituania, care operează în sectorul financiar din 2004 şi care procesează mai mult de jumătate din tranzacţiile magazinelor online active în Lituania. În 2019, clienţii Paysera au efectuat peste 2,7 milioane de transferuri în 30 de valute diferite, echivalentul a aproximativ 5,9 miliarde de Euro.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiţii New Century Holdings (din 2003), operează în zona Europei Centrale şi de Est. Cu o reţea de 55 de sucursale, banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor şi acordă o atenţie deosebită tehnologiei moderne şi parteneriatelor cu Fintech-urile, fiind recunoscută în regiune pentru rapiditate şi pentru găsirea şi implementarea de soluţii digitale de succes.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb