Pe 1 Decembrie, peste 4000 de iubitori de bere au vizitat fabrica "Tuborg România"

A.S.
Ziarul BURSA #Companii / 3 decembrie 2004

Anul acesta, cea de-a şasea ediţie a evenimentului "Porţi des-chise", organizat de compania de bere Tuborg România a înregis-trat un record de prezenţă. Pe 1 Decembrie, peste 4.000 de persoane au trecut pragul celei mai moderne fabrici de bere din ţară, fiind cea mai ridicată rată de prezenţă de cînd se organizează "Porţi deschise" la Tuborg România. De 1 Decembrie, toţi iubitorii de bere din Bucureşti au avut la dispoziţie autocare Tuborg pentru transportul la fabrică unde, însoţiţi de angajaţii companiei, au asistat la procesul de fabricaţie al berii şi au testat direct de la sursă calitatea acesteia. În acest an, de Ziua porţilor deschise, s-au consumat peste 6.000 de pahare bere oferită din partea casei. Totodată, vizitatorii au putut achiziţiona, pentru sărbă-tori, bere la un preţ special.

În luna septembrie a acestui an, compania "Tuborg România" a primit o nouă certificare a calităţii produselor sale. În urma raportului realizat de AEROQ, toate sortimentele de bere din portofoliul URBB, Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Tuborg Royal Export, Carlsberg şi Skol au primit certificate de produs, care atestă conformitatea lor cu normele de fabricaţie din Danemarca şi cu prevederile legislaţiei autohtone.

"Tuborg România" este singura companie producătoare de bere certificată cu toate cele patru standarde internaţionale: ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calităţii, ISO 14 0001 pentru sistemul de management al mediului, OHSAS 18001, pentru sistemul de management al securităţii şi sănătăţii în muncă şi HACCP pentru sistemul de management pentru siguranţa alimentului bazat pe analiza riscului şi a punctelor critice de control. "Tuborg România" are toate certificatele impuse de normele şi standardele Uniunii Europene.

Compania "Tuborg" deţine poziţia de lider de piaţă în România pe segmentul de bere premium. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv mărci internaţionale de bere: Tuborg, Tuborg Royal Export, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Skol şi Guinness. Fabrica de bere Tuborg, construită ca un proiect greenfield, se numără printre cele mai performante zece fabrici ale Grupului Carlsberg din cele 55 deţinute în întreaga lume. Numărul angajaţilor "Tuborg România" depăşeşte 750 de persoane, compania oferind oportunităţi de muncă altor 4000 de persoane în industriile paralele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb