Pentagonul reafirmă sprijinul pentru Ucraina, după retragerea lui Biden din cursa electorală

F.D.
Internaţional / 24 iulie

Lloyd Austin, Secretarul american al apărării

Lloyd Austin, Secretarul american al apărării

Secretarul american al apărării, Lloyd Austin, a reafirmat sprijinul neclintit al Washingtonului pentru Ucraina într-o convorbire cu ministrul apărării ucrainean, Rustem Umerov, a anunţat Pentagonul marţi seara, relatează Agerpres.

A fost prima convorbire telefonică între şefii apărării din cele două ţări după anunţul preşedintelui american Joe Biden că se retrage din cursa pentru realegerea la Casa Albă.

"În timpul convorbirii, secretarul a reafirmat sprijinul neclintit al Statelor Unite pentru Ucraina în faţa agresiunii ruse", a declarat presei secretarul de presă al Pentagonului, general-maiorul Pat Ryder, potrivit unei transcrieri apărute pe site-ul Departamentului Apărării din SUA.

La rândul său, Rustem Umerov a spus că a discutat cu Lloyd Austin şi despre evoluţiile recente de pe front şi despre nevoile urgente ale Ucrainei pe câmpul de luptă."Am subliniat încă o dată importanţa şi urgenţa ridicării interdicţiilor privind rachetele cu rază lungă de acţiune", a spus Umerov într-o declaraţie pe X.

Administraţia americană, sub preşedintele Biden, este cel mai mare susţinător al Ucrainei în războiul declanşat de Rusia. Din 2022, SUA au oferit Kievului asistenţă militară în valoare de peste 50 de miliarde de dolari.

După un apel telefonic între consilierul pentru securitate naţională al Kamalei Harris şi şeful său de cabinet, marţi, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că este important ca "dinamica muncii noastre comune pentru o pace justă să nu se reducă".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Unde mergem? Biblia spune: "Şi [regele nordului = Rusia începând cu a doua jumătate a secolului al XIX-lea (Daniel 11:27)] se va întoarce în ţara lui cu multe bunuri [1945], iar inima lui va fi împotriva legământului sfânt [ostilitate față de creștini]. El va acţiona [mare activitate în arena internaţională] şi se va întoarce în ţara lui [dezintegrarea Pactului de la Varșovia și a Uniunii Sovietice. Un militar rus s-au întors în ţara lor]. La timpul fixat se va întoarce [acest lucru înseamnă, de asemenea, al treilea război mondial. Rusia își va recăpăta influența pe care a pierdut-o după prăbușirea URSS. UE și NATO se vor destrăma. Multe țări din fostul bloc estic se vor întoarce la o alianță militară cu Rusia]. Şi va intra la sud [acesta va fi începutul războiului nuclear. Detonatorul va fi conflictul etnic (Matei 24:7)], dar nu va mai fi ca înainte [victorie în 1945] și mai târziu [și victoria ulterioară în următorul război mondial]" (Daniel 11:28,29). Atunci va avea loc o intervenție directă a SUA și război nuclear la nivel mondial (Daniel 11:30a). Aceasta va fi un măcel reciproc. Va fi folosită o sabie de mare putere (Apocalipsa 6:4). Iisus explică: "Lucruri terifiante [???????] atât cât şi [?? ???] extraordinare (legat de fenomene neobișnuite) [??????] din [??] cer [???????] puternice [??????] vor fi [?????]" (Luca 21:11). Unele manuscrise antice conțin cuvintele: "??? ????????" - "și geruri" (o numim azi "iarna nucleară"), iar în Marcu 13:8: "??? ???????" - "și dezordini" (lipsa ordinii publice). Vor fi de asemenea cutremure semnificative pe lungimea și lățimea din regiuni (cauzate de armele nucleare), lipsuri de alimente şi epidemii. Acesta nu va fi sfârșitul lumii. Dar toate aceste lucruri nu vor fi decât începutul durerilor nasterii (Matei 24:8; cf. Isaia 5:24,25). Acesta va fi și începutul zilei judecății (Apocalipsa 1:10). Dar acest lucru nu se va întâmpla în curând. Se va întâmpla într-o manieră bruscă [?? ?????] (Apocalipsa 1:1). Încă mai este timp să te împaci cu Dumnezeu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb