PENTRU 2015 LeasePlan România estimează investiţii de 46 de milioane de euro

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Financiare / 14 ianuarie 2015

Bogdan Apahidean, Director General LeasePlan România: "Creşterea consumului a accelerat activitatea companiilor, iar acest lucru s-a resimţit şi pe piaţa leasing-ului operaţional".

Bogdan Apahidean, Director General LeasePlan România: "Creşterea consumului a accelerat activitatea companiilor, iar acest lucru s-a resimţit şi pe piaţa leasing-ului operaţional".

Compania de leasing operaţional LeasePlan estimează, pentru anul acesta, investiţii de aproximativ 46 de milioane euro pentru achiziţia de autovehicule, dar şi pentru optimizarea produselor şi serviciilor sale şi dezvoltarea portofoliului de clienţi, potrivit unui comunicat al societăţii.

LeasePlan România a înregistrat la finalul anului 2014 o cifră de afaceri de 42,2 milioane de euro, în creştere cu 3% faţă de 2013, conform reprezentanţilor societăţii, care adaugă că portofoliul a crescut cu 15% în 2014, depăşind obiectivul de 10.000 de autovehicule aflate în administrare încă din luna octombrie şi ajungând la peste 10.400 de autovehicule la finalul trimestrului IV.

Bogdan Apahidean, Director General LeasePlan România, a declarat: "Cifrele anului trecut sunt încurajatoare şi au fost favorizate de uşoara creştere înregistrată la nivel economic. Creşterea consumului a accelerat activitatea companiilor, iar acest lucru s-a resimţit şi pe piaţa leasing-ului operaţional. Un alt aspect este trendul ascendent al pieţei autovehiculelor noi din România, dar şi faptul că din ce în ce mai multe companii apelează la serviciile de administrare de flote".

LeasePlan România are în portofoliu 259 de clienţi, dintre care aproximativ 15% sunt clienţi contractaţi în ultimele 6 luni ale anului trecut, iar domeniile preponderente sunt energie, servicii financiare, FMCG, industrie etc.

Piaţa de leasing operaţional se situa după primele nouă luni ale anului trecut la 47.000 de unităţi, în creştere cu 13% faţă de aceeaşi perioadă din 2013, potrivit datelor Asociaţiei Societăţilor de Leasing Operaţional (ASLO).

Preşedintele asociaţiei, Daniel Ivan, estima la finele lunii noiembrie că piaţa de profil va atinge la finele anului aproximativ 50.000 de unităţi, cu 15% mai mult decât în anul precedent, cifra fiind superioară obiectivului anunţat la începutul anului, când au fost estimate 45.000 de unităţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb