PENTRU ANUL 2022 Divizia de eCommerce a Zitec vizează venituri de 1,5 milioane euro

G.U.
Companii / 4 aprilie 2022

Alexandru Dobre, Head of eCommerce, Zitec

Alexandru Dobre, Head of eCommerce, Zitec

Divizia de eCommerce a Zitec, lider pe piaţa de IT & digital marketing din România, a înregistrat în ultimul an o creştere a veniturilor de peste 60% comparativ cu anul anterior, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei. Pentru anul în curs, obiectivele de business pe care divizia şi le propune vizează creşterea veniturilor la 1,5 milioane de euro, consolidarea şi diversificarea portofoliului de clienţi atât la nivel local, cât şi internaţional şi creşterea echipei cu 40%.

Potrivit companiei, divizia de eCommerce şi-a dublat numărul de clienţi în 2021 faţă de anul precedent şi s-a axat pe dezvoltarea şi îmbunătăţirea de soluţii de tip marketplace şi B2B (Business-to-Business) pentru clienţii parteneri.

Printre cele mai importante proiecte şi parteneriate desfăşurate anul trecut se numără dezvoltarea noului magazin online al retailerului de bricolaj Brico Depot pe platforma Magento 2 Commerce Cloud, migrarea magazinului online al retailerului de produse electro-IT Flanco pe platforma Magento 2 şi dezvoltarea continuă a parteneriatelor strategice cu Adobe (Magento) şi platforma enterprise de comerţ digital VTEX.

Conform reprezentanţilor companiei, echipa eCommerce a crescut anul trecut cu circa 30%. La începutul acestui an, conducerea diviziei de eCommerce a fost preluată de Alexandru Dobre, care este alături de Zitec de peste 6 ani.

"Digitalizarea accelerată a obiceiurilor de consum ne arată că există în continuare potenţial semnificativ de dezvoltare a comerţului electronic B2C şi B2B. Retailerii sunt preocupaţi de identificarea celor mai eficiente tehnologii şi soluţii pentru automatizarea proceselor de business şi îmbunătăţirea experienţei de cumpărare. În 2022, ne propunem să continuăm creşterea diviziei de eCommerce şi să oferim clienţilor noştri soluţii prin care să-i ajutăm să devină mai competitivi. Avem în plan dezvoltarea de noi module în ecosistemele Magento şi VTEX, precum şi un focus mai mare în zona serviciilor complementare, cu valoare adăugată pentru magazinele online: soluţii de Digital Marketing, Business Intelligence, Machine Learning, High Traffic sau High Availability", a declarat Alexandru Dobre, Head of eCommerce, Zitec.

Potrivit comunicatului, anul acesta, Zitec continuă procesul de recrutare, având ca obiectiv o creştere de 40% a echipei de eCommerce. Posturile disponibile în prezent vizează roluri precum: Senior PHP Magento Engineer, Frontend Engineer Magento sau Magento Developer Trainee.

Totodată, începând cu luna aprilie compania va desfăşura un program de internship pentru un număr de şase participanţi în cadrul echipei eCommerce. Astfel, pe durata a trei luni, participanţii vor avea posibilitatea să îşi dezvolte cunoştinţele PHP, de Magento 2, dar şi oportunitatea de a implementa un proiect pe platforma Magento. La finalul programului de internship, participanţii au posibilitatea de a se alătura echipei Zitec.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb