PENTRU PERIOADA 2012-2015 IGD a aprobat un buget de 12,5 milioane euro pentru investiţii în reţeaua Winmarkt din România

F.A.
Companii / 8 octombrie 2013

Grupul italian Immobiliare Grande Distribuzione (IGD) a aprobat un buget de investiţii în valoare de 12,5 milioane euro pentru perioada 2012-2015, sumă care este investită într-un proiect ce vizează modernizarea centrelor comerciale Winmarkt, extinderea suprafeţei închiriabile, precum şi optimizarea fluxului de vizitatori, se arată într-un comunicat de presă.

"Strategia noastră este de a pregăti portofoliul şi de a-i spori potenţialul, în noile condiţii de piaţă şi în perspectiva anilor ce urmează", declară Antonio Di Berardino, CEO Winmarkt, referindu-se la planul de investiţii pentru modernizarea portofoliului Winmarkt.

"Anul acesta am activat un buget de investiţii de aproximativ 5 milioane de euro, finanţat în întregime din fonduri proprii, acţionarii confirmând capacitatea de autosusţinere a planului de investiţii, fară a afecta gradul de îndatorare al companiei, care la acest moment este zero.", explică CEO-ul Winmarkt.

Centrele comerciale Winmarkt au înregistrat în primele şase luni ale anului o medie lunară a traficului de peste 2,6 milioane de vizitatori, medie ce se încadrează în valorile stabile obţinute în ultimii 5 ani - o medie anuală de 33 milioane vizitatori în întreaga reţea, se mai arată în comunicat.

Gradul de ocupare al centrelor comerciale Winmarkt este de 85%, împărţit în proporţii aproximativ egale, între comercianţii locali, naţionali şi internaţionali.

Reţeaua compusă din 15 centre comerciale situate în centrul a 13 oraşe, cu o suprafaţă net închiriabilă (GLA) de 88.200 m², a încheiat anul financiar 2012 cu o cifră de afaceri de 11,3 milioane euro şi un profit net de 5,8 milioane euro. În semestrul I din 2013, Winmarkt a realizat o cifră de afaceri de 5,3 milioane euro şi a continuat procesul de modernizare a centrelor comerciale, concomitent cu reorganizarea spaţiilor interioare, în vederea introducerii unor retaileri internaţionali, 6 noi deschideri fiind programate în următoarele 12 luni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb