PENTRU PRIMA DATĂ Thoughtworks a intrat în Top 25 Brand Finance Report al celor mai puternice branduri de servicii IT

G.U.
Companii / 4 februarie 2022

Şerban Ţîr, director general, Thoughtworks România

Şerban Ţîr, director general, Thoughtworks România

Thoughtworks (NASDAQ: TWKS), o companie globală de consultanţă în tehnologie care integrează strategia, designul şi ingineria pentru a stimula inovaţia digitală, a anunţat că a fost selectată pentru prima dată în raportul Brand Finance al celor mai valoroase şi mai puternice 25 de branduri de servicii IT la nivel global, conform unui comunicat de presă. În fiecare an, Brand Finance, liderul mondial în consultanţă de evaluare de brand, testează 5.000 dintre cele mai mari nume din industrie şi publică aproape 100 de rapoarte, clasificând branduri din toate sectoarele şi ţările. Primele 25 cele mai valoroase şi mai puternice business-uri din zona de servicii IT din lume sunt incluse în ediţia anuală Brand Finance IT Services 25 2022.

"După un an excelent, Thoughtworks a intrat pentru prima dată în raportul Brand Finance IT Services 25 din 2022. Două momente cheie ale anului 2021 au fost anunţarea IPO-ului lor şi relansarea cu succes a logo-ului, identităţii vizuale şi poziţionării companiei. Noul lor slogan, "Delivering Extraordinary Impact Together", exprimă foarte clar valorile organizaţiei, al cărui scop este să fie o companie creativă, polivalentă, orientată spre viitor şi modernă", a declarat David Haigh, Preşedinte şi CEO al Brand Finance.

Potrivit sursei citate, compania a intrat în Top cu o valoare a brandului de 788 de milioane de dolari. În afară de calcularea valorii brandului, Brand Finance determină, de asemenea, puterea relativă a brandurilor printr-un mix echilibrat de indicatori care evaluează investiţiile de marketing, valoarea acţiunilor şi performanţa afacerii.

"Suntem mândri să primim această recunoaştere globală care confirmă faptul că, într-un an marcat de o expansiune orizontală solidă, care a inclus achiziţionarea Gemini Solutions şi Fourkind, Thoughtworks a reuşit, de asemenea, să se diversifice şi pe verticală, şi să intre în Top 25 al raportului Brand Finance IT Services 2022. Sărbătorim această realizare alături de partenerii şi colegii noştri care ne-au ajutat să creăm un impact pozitiv în societate prin excelenţă tehnologică şi proiecte remarcabile, la nivel global şi local", a declarat Şerban Ţîr, director general, Thoughtworks România.

Thoughtworks a intrat pe piaţa locală anul trecut, prin achiziţionarea companiei româneşti Gemini Solutions. Compania are birouri în Bucureşti, Cluj şi Iaşi şi o echipă de peste 200 de angajaţi. Talentele noastre locale sunt cel mai valoros atu al nostru, capabilităţile lor de consultanţă premium permiţându-ne să obţinem realizări extraordinare împreună cu clienţii noştri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb