PENTRU SISTEMUL DE OPEN BANKING: Mastercard lansează soluţii inovatoare

A.P.
Companii / 12 iunie 2019

Mastercard lansează soluţii inovatoare

Mastercard anunţă dezvoltarea unei noi suite de servicii, aplicaţii şi soluţii de top pe piaţă, menite să susţină şi să garanteze o gamă mai largă de servicii financiare în Europa, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Soluţiile sunt concepute pentru a sprijini instituţiile bancare şi furnizorii terţi în implementarea sistemelor de open banking.

Educarea consumatorilor cu privire la beneficiile open banking va fi esenţială pentru permiterea adoptării la scară largă. Aşadar, băncile ar trebui să ia în considerare modul în care îşi pot ajuta clienţii să descopere şi să acceseze soluţii care s-au dovedit a fi sigure şi de încredere, fiind, în acelaşi timp, o completare a experienţei lor în ansamblu. Atât fintech-urile, cât şi instituţiile financiare tradiţionale vor trebui să ofere siguranţă utilizatorilor, printr-un set de reguli şi mecanisme agreate colectiv, revizuite şi supravegheate.

În contextul în care acest an este considerat a fi unul critic pentru open banking, soluţiile lansate de Mastercard oferă deja sprijin instituţiilor financiare şi furnizorilor terţi autorizaţi în gestionarea oportunităţilor şi provocărilor noii economii.

Cosmin Vladimirescu, Country Manager, Mastercard România, a declarat: "Instituţiile financiare din toată Europa şi nu numai iau în calcul capitalizarea open banking-ului pentru a-şi dezvolta afacerile, în timp ce îşi deservesc clienţii mai bine. Drept urmare, este evidentă nevoia de parteneri de încredere, cu acoperire internaţională şi expertiză în tehnologia siguranţei plăţilor. Soluţiile Mastercard Open Banking vor oferi şi în acest sector consiliere de specialitate, suport tehnic de vârf, încredere şi siguranţă pentru utilizatorii finali. Considerăm că sistemul open banking va fi o oportunitate semnificativă mai ales în rezolvarea anumitor probleme pentru clienţi şi suntem dedicaţi să le oferim, în continuare, partenerilor noştri cele mai bune soluţii şi prin acest serviciu".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb