Peste 5.000 de dispozitive glo colectate selectiv în prima lună a programului BAT de reciclare

S.B.
Companii / 9 martie 2021

Peste 5.000 de dispozitive glo colectate selectiv în prima lună a programului BAT de reciclare

British American Tobacco România a colectat selectiv peste 5.000 de dispozitive glo în prima lună a programului de reciclare a versiunilor anterioare ale dispozitivului, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

. Programul de reciclare a versiunilor anterioare ale glo este desfăşurat de BAT în parteneriat cu ECOTIC şi face parte din campania ALEGE ASUMAT UN ORAŞ CURAT lansată în 2019 pentru a evidenţia opţiunile disponibile pentru gestionarea responsabilă a deşeurilor.

Iniţiativa BAT este o invitaţie pentru utilizatorii glo de a contribui la protejarea mediului prin predarea dispozitivelor glo vechi în unul dintre cele 350 de puncte de colectare dedicate situate în magazinele InMedio şi Xpress din toată ţara. Utilizatorii sunt recompensaţi pentru primul dispozitiv returnat cu beneficii în comunitatea glo circle.

"Ne bucurăm că peste 5.000 de dispozitive au fost deja colectate pentru a putea fi reciclate. Aceasta este o dovadă clară că iniţiativele noastre din cadrul campaniei ALEGE ASUMAT UN ORAŞ CURAT au un impact mare asupra consumatorilor. Suntem prima companie de tutun din România care a iniţiat o campanie de reciclare a versiunilor anterioare ale dispozitivelor sale electronice şi rămânem fideli obiectivului de a colabora cu consumatorii în vederea conştientizării importanţei alegerilor responsabile pentru mediu şi comunitatea în care trăim", a spus Ileana Dumitru, Legal and External Affairs Director, Central Europe South Area.

În 2019, BAT a lansat ALEGE ASUMAT UN ORAŞ CURAT, o campanie menită să informeze consumatorii cu privire la alegeri şi impactul acestora. Prin promovarea gestionării responsabile a deşeurilor, campania încurajează fumătorii să folosească scrumiere stradale special concepute pentru colectarea chiştoacelor. În premieră pentru România, BAT a creat infrastructura pentru colectarea selectivă a chiştoacelor în trei oraşe importante din ţară: Bucureşti, Iaşi şi Constanţa. Chiştoacele sunt apoi folosite drept combustibil cu impact zero asupra mediului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb