Peste 700 de firme la "Construct Expo Ambient"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 16 mai 2007

Peste 700 de firme la "Construct Expo Ambient"

Ediţia a XIV-a a Târgului Internaţional "Construct Expo Ambient" se va desfăşura în perioada 23-27 mai, în cadrul Complexului Expoziţional "Romexpo". La eveniment vor participa mai mult de 700 de firme din 17 ţări, 480 de societăţi având capital românesc. Statele reprezentate sunt Austria, Belgia, Bulgaria, China, Franţa, Germania, Grecia, India, Italia, Polonia, Portugalia, Republica Cehă, România, Ser­bia, Spania, Turcia, Ungaria.

Expoziţia internaţională de amenajări interioare, materiale de finisaj, acoperiri murale şi pardoseli, uşi şi ferestre, tâm­plărie şi vitraje, decoraţiuni, corpuri de iluminat se va derula pe o suprafaţă care de­păşeşte 46.000 de metri pătraţi.

Tematica expoziţiei este foarte diversificată şi cuprinde salonul de produse şi sisteme pentru finisaje, salonul de amenajări de interior, salonul de amenajări exterioare şi salonul de activitate generală.

"În acest an, pentru evidenţierea celor trei mari componente ale manifestării specializate (antreprenorială, ambientală, de utilaje pentru construcţii şi unelte de mână), pentru crearea unor condiţii optime de stabilire a contactelor de afaceri între expozanţi şi publicul specialist, precum şi pentru a concorda tendinţa de extindere a suprafeţei expoziţionale solicitate cu cea disponibilă, organizează trei expoziţii specializate în domeniul construcţiilor - , ajunsă la ediţia a XIV-a, , derulată în aprilie şi , a cărei primă ediţie s-a desfăşurat în martie.", a declarat Cătălin Trifu, direc­torul Departamentului de Or­ganizare Târguri şi Expoziţii.

În cadrul evenimentului, vor avea loc mai multe manifestări conexe. Programul de vizitare va fi zilnic, între orele 10.00 şi 18.00. Biletul de intrare valabil pentru o zi costă 9 lei, cel valabil două zile - 16 lei, biletul pentru trei zile valorează 24 de lei, cel valabil patru zile costă 30 de lei, iar biletul de intrare pentru toată durata expoziţiei costă 38 de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb