Philip Morris România, locul întâi în Topul Angajatorilor în 2024, din categoria Producţie Bunuri de Larg Consum

S.B.
Companii / 15 februarie

Philip Morris România, locul întâi în Topul Angajatorilor în 2024, din categoria Producţie Bunuri de Larg Consum

Philip Morris România ocupă primul loc în Topul Angajatorilor în 2024, din categoria Producţie Bunuri de Larg Consum, realizat de platforma Undelucram.ro, potrivit unui comunicat al companiei.

Acesta este singurul clasament din România care se bazează pe opiniile angajaţilor sau foştilor angajaţi (calculate pe o perioada de 12 luni) şi nu pe analiza practicilor de resurse umane sau pe notorietatea companiilor. Primele 3 criterii evaluate favorabil de către angajaţii Philip Morris Romania au fost: proceduri şi valori, pachet salarial, oportunităţi de avansare.

Locul întâi în Topul Angajatorilor înseamnă şi o recunoaştere suplimentară a practicilor de resurse umane aplicate cu succes la nivel de companie şi poziţionează Philip Morris România în clasamentul celor mai dorite companii.

"Această certificare nu doar că ne onorează, ea subliniază din nou că ne facem treaba bine, că ne tratăm colegii cu respect, le recunoaştem meritele, calităţile şi implicarea. Faptul că am primit un scor bun pe parte de proceduri mi se pare un semnal important al faptului că prin tot ceea ce facem oferim siguranţă şi claritate. De asemenea, ne bucură faptul că am primit un scor bun pe partea de pachete salariale la care se adaugă o componentă de beneficii flexibile, actualizată anual, pe baza feedback-ului primit de la colegi. Când lucrezi cu oameni, nu te poţi rezuma doar la obiective generale - oamenii sunt emoţii, sunt nevoi, sunt energie şi toate aceste lucruri nu pot fi ignorate. Le mulţumesc pe această cale tuturor celor care şi-au exprimat opiniile prin intermediul platformei undelucram.ro" - a declarat Luminiţa Florea, Director People & Culture.

În acest moment Philip Morris România are peste 1.500 de angajaţi în divizia comercială din Bucureşti şi în divizia de producţie din Otopeni. În 2024, Philip Morris România a fost recertificată pentru al zecelea an la rând ca Angajator de Top şi de către Institutul Top Employers, care a evaluat mediul de lucru, integrarea noilor colegi, atragerea talentelor, politicile de dezvoltare şi training, starea de bine a angajaţilor (well-being), beneficiile şi recunoaşterea meritelor acestora.

Philip Morris International (PMI), companie de top din industria tutunului şi pionier în cercetarea şi dezvoltarea produselor fără fum la nivel global, este prezentă în România de peste 30 de ani. În 1993, PMI a înfiinţat filiala locală, iar în 1997 a demarat construcţia fabricii din Otopeni, etapă ce a fost finalizată în anul 2000. Din 2017 aceasta a fost transformată într-o fabrică de ultimă generaţie pentru produsele din tutun încălzit, în urma unei investiţii totale de peste 600 milioane de dolari, iar în toamna anului 2023 Philip Morris a anunţat o investiţie suplimentară de 130 de milioane de dolari în fabrica de la Otopeni.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ce sa zic ...realizare nene alta forma de spulbere a romanilor prin vicii.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb