PÎNĂ ÎN 2008 "Softwin" îşi propune să fie între primele trei companii high-tech din Europa Centrală şi de Est

CRINA MANOLE
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 decembrie 2005

După 15 ani de activitate, compania românească "Softwin" deţine un loc important pe piaţa regională a soluţiilor, produselor şi serviciilor de business bazate pe IT. Compania are peste 750 de angajaţi, este prezentă pe două continente şi patru ţări şi dezvoltă peste 5.000 de proiecte pentru clienţi din întreaga lume. În ultimii cinci ani, "Softwin" a înregistrat o creştere anuală de peste 50%.

"Softwin" este una din puţinele companii româneşti care au devenit multinaţionale. Pes-te 50 de americani, englezi, germani şi spanioli sînt angajaţi în birourile companiei din Germania, Marea Britanie, Spania şi SUA.

"Softwin" îşi propune să devină, pînă în 2008, una din cele mai reputate trei companii high-tech din Europa Centrală şi de Est. "Softwin îşi va centra succesul viitor pe poziţionarea sa ca un furnizor de mare încredere de soluţii informatice pentru marile organizaţii din România, Europa Centrală şi de Est şi pe dezvoltarea în continuare de produse şi tehnologii software, care să fie în top în clasamentele mondiale" a declarat Florin Talpeş, directorul general "Softwin".

Compania a creat familia de produse de securitate marca BitDefender, care a devenit cel mai vîndut produs IT românesc în lume. În acest an, BitDefender a fost cel mai vîndut produs software în magazinele franceze şi a fost pe locul 3 în Germania. BitDefender oferă peste 54 de soluţii pentru securitatea mediului IT actual, oferind administrarea eficientă a ameninţărilor informatice pentru circa 41 de milioane de utilizatori individuali şi din corporaţii. Produsele BitDefender sînt prezente în peste 40 de ţări, fiind adaptate în 18 limbi.

După ce a introdus cartea electronică şi bibliotecile virtuale în ţara noastră, compania românească a fost aleasă de BBC la sfîrşitul anului trecut ca furnizor preferat, singurul din afara Marii Britanii, care să participe la crearea unui soft educaţional care să acopere întreaga programă şcolară britanică. "Softwin" a dezvoltat cea mai bine vîndută colecţie de software educaţional din România, se arată într-un comunicat al companiei. "Softwin" este considerat un promotor în ţara noastră şi în domeniul outsourcingului de servicii de Contact Center.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb