PIXI Awards 2008 şi-a desemnat câştigătorii

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 noiembrie 2008

Xerox a anunţat lista câştigătorilor înscrişi la competiţia PIXI (Premiile Xerox pentru Inovaţie în Imprimare şi Imagine) în care participanţii au scos în evidenţă modul în care este folosită tehnologia pentru a dezvolta aplicaţii unice.

Tema de anul acesta a concursului a fost "Shine", iar organizatorii au recompensat cele mai eficiente şi inventive imprimări cu ajutorul sistemelor digitale Xerox. Compania olandeză De Budelse a fost desemnată "Best of Show" pentru lansarea unui pachet personalizat, care conţine o carte pentru copii şi un disc multimedia.

Soluţia propusă de compania De Budelse a fost aleasă deoarece acordă posibilitatea tuturor de a-şi personaliza produsul, de la tipografie până la punctele de vânzare, în funcţie de promoţiile pe care le derulează. Eficienţa din spatele proiectului stă în colaborarea directă dintre tipografie şi punctul de desfacere: comanda pentru fiecare retailer va fi personalizată în funcţie de numărul de pachete solicitate, tipografia imprimând exact numărul dorit. De Budelse va tipări o cantitate fixă, stabilită anterior cu retailerul. Soluţia De Budelse a fost imprimată pe un echipament de mare capacitate Xerox iGen 3 Digital Production Press.

Categoriile pentru care s-au acordat premii au fost Cărţi şi manuale, Materiale colaterale, Marketing direct, Obiecte promoţionale în domeniul tranzacţiilor. Premiul pentru utilizarea serviciilor Xerox într-un mediu ecologic a fost acordat companiei canadiene Kempenfelt Graphics Group pentru imprimarea de cărţi "eco-friendly".

Premiile pentru fiecare regiune (Asia, Europa şi America de Nord) au fost câştigate de Top Advertising Pte Ltd din Singapore, 7RENK din Turcia şi American Greetings Corporation din Statele Unite ale Americii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb