PlanningWiz se lansează pe piaţa din România

S.B.
Companii / 26 noiembrie 2021

PlanningWiz se lansează pe piaţa din România

PlanningWiz anunţă lansarea aplicaţiei pe piaţa din România, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Soluţia dezvoltată de echipa de programatori coordonată de antreprenorul român Daniel Homorodean, CEO Arxia, este folosită de peste 500.000 de utilizatori din peste 18 ţări din întreaga lume, atât în versiunea generică, cât şi în versiune personalizată pentru clienţii corporate.

Până acum, utilizatorii PlanningWiz au creat peste 1 milion de planuri de organizare a spaţiilor şi au fost dezvoltate peste 60 de proiecte customizate pentru clienţi de renume din domenii precum industria mobilei, imobiliare, spaţii de depozitare, echipamente medicale sau comercianţi de echipamente sportive.

Daniel Homorodean, fondator PlanningWiz şi CEO Arxia: "PlanningWiz s-a dezvoltat în mod accelerat pe pieţele din Vest, care au arătat o deschidere mare faţă de procesele de digitalizare, planificarea spaţiilor şi apetenţă pentru showroom-uri virtuale. În cei 14 ani de activitate în care am aplicat soluţia noastră în peste 10 sectoare economice, am înţeles că modelarea virtuală şi vizualizarea rapidă a spaţiilor mobilate determină creşteri directe ale vânzărilor, iar companiile care îşi propun să rămână competitive, mai ales pe pieţele externe, vor fi nevoite să adopte instrumente digitale tot mai noi care să le menţină în top în rândul competitorilor. Astfel, dacă la început ne-am adresat preponderent pieţelor din străinătate, în special SUA, care au adoptat cu uşurinţă ideea şi au văzut imediat avantajele şi posibilităţile oferite de utilizarea unui astfel de instrument, credem că odată cu intensificarea proceselor globale de digitalizare este momentul oportun pentru creşterea ratei de adopţie şi pe piaţa din România."

Proiectul PlanningWiz a apărut din nevoia de a oferi o viziune cât mai apropiată de realitate companiilor şi persoanelor fizice asupra spaţiilor personale sau comerciale din folosinţă. Aplicaţia ajută utilizatorii să gestioneze corect proiectele de amenajare interioară şi să planifice eficient spaţiile în funcţie de dimensiuni, pentru a crea maximum de utilitate. În ceea ce priveşte aplicabilitatea soluţiei în mediul de afaceri, aplicaţia PlanningWiz oferă posibilitatea de integrare în website-urile proprii a unui instrument de planificare interactiv şi uşor de folosit.

Eirik Skeid, CEO SHARKCAGE Inc, o companie americană specializată în echipamente şi spaţii logistice militare dedicate pentru forţele armate americane a declarat : "PlanningWiz este instrumentul care ne lipsea pentru a începe digitalizarea în procesele noastre externe de vânzare. Este o aplicaţie foarte uşor de utilizat şi în acelaşi timp foarte puternică. Ceea am apreciat la echipa PlanningWiz este flexibilitatea şi atitudinea proactivă, concentrată pe soluţii pe tot parcursul procesului în care ne-a ajutat să aducem aplicaţia la cea mai bună versiune posibilă faţă de versiunea standard."

Pe lângă domeniile deja menţionate, platfoma PlanningWiz are aplicabilitate şi în industria auto, un proiect de succes fiind cel realizat pentru Audi, unde fost dezvoltată o platformă interactivă, capabilă să gestioneze procesele de amenajare şi planificare a spaţiilor de tip showroom şi service.

Un mare avantaj pe care PlanningWiz îl are este că planificatorul este un instrument flexibil şi uşor de configurat, iar echipa tehnică a companiei are capacitatea de a dezvolta soluţii customizate pe baza soluţiei de bază în funcţie de nevoile clientului.

Dincolo de planificarea spaţiilor, Planning Wiz este o soluţie care vine în sprijinul companiilor pentru a facilita comunicarea cu clienţii acestora, pentru a digitaliza procesul de vanzare şi în final pentru a-şi mări rata de conversie şi micşora rata de retur, fiind o soluţie probată internaţional. În ceea ce priveşte utilizatorul final, principalele avantaje ale aplicaţiei PlanningWiz sunt acelea că e uşor de folosit, oferă confort şi interactivitate fără a avea nevoie de cunoştinţe avansate de design online.

În prezent, soluţia este utilizată de către companii de pe toate continentele lumii, peste 70% dintre proiectele PlanningWiz fiind dezvoltate în state precum SUA, Canada, Marea Britanie, Franţa, Italia şi nu numai. Varietatea de industrii pe care o poate deservi şi multitudinea de scenarii în care soluţia poate fi integrată, face din PlanningWiz un instrument necesar companiilor în contextul accelerării proceselor de digitalizare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb