Platformă de freelancing, construită pe tehnologia blockchain

O.D.
Ziarul BURSA #Companii / 27 aprilie 2022

Platformă de freelancing, construită pe tehnologia blockchain

Afacerile şi piaţa muncii se dezvoltă în direcţii greu de anticipat nu în urmă cu un deceniu. Zitec anunţă dezvoltarea platformei de freelancing Lanceria, construită pe tehnologia blockchain. Proiectul Lanceria este o iniţiativă independentă, 100% româ- nească, ce propune un model de business diferit faţă de celelalte platforme de freelancing. Potrivit dezvoltatorului: "Prin eliminarea comisioanelor pentru freelanceri, reducerea la minimum a taxelor pentru angajatori şi prin introducerea opţiunii de plată prin criptomonede, pe lângă plăţile în sistemul fiat (valute clasice), Lanceria.io revoluţionează piaţa freelancerilor din întreaga lume. Criptomoneda LANC, token-ul nativ Lanceria, stă la baza tranzacţiilor de pe platformă, iar plata pentru serviciile prestate se va înregistra instant. Prin caracterul descentralizat al tehnologiei blockchain, platforma devine astfel un mediu de încredere, transparenţă şi responsabilitate, guvernat de relaţii directe între freelancer şi client.

Sub coordonarea şi implicarea echipei Lanceria, Zitec s-a alăturat misiunii lor de a transforma ecosistemul celor care lucrează pe cont propriu cu ajutorul unei platforme inovatoare de freelancing. Zitec a început dezvoltarea platformei pornind de la o analiză de business".

Platforma va fi organizată astfel încât să scoată în evidenţă portofoliile freelancerilor, prezentând într-o formă grafică activitatea lor. Totodată, va permite utilizatorilor să interacţioneze cu acestea, oferind o experienţă similară cu cea a reţelelor de socializare. Printre principalele funcţionalităţi care vor fi implementate se numără procesul de sign-up, verificarea identităţii, gestionarea contului, a profilului şi a portofoliului, metode de plată şi balanţă plăţi, zona de căutare, cuvinte-cheie şi filtre, sau funcţia de chat pentru discuţii de ofertare, negociere sau planificarea proiectului de către freelancer şi angajator. În ceea ce priveşte componentele blockchain, specialiştii Zitec lucrează la integrarea wallet-urilor de blockchain, precum şi la gestionarea plăţilor pentru început în tokenul LANC, iar ulterior în monede tradiţionale (fiat), acoperind şi conversiile necesare dintre acestea şi criptomonede. Alexandru Lăpuşan, CEO & Co-Fondator Zitec: "Tehnologia blockchain aduce o serie de avantaje, printre care: descentralizarea, transparenţa şi confidenţialitatea tranzacţiilor. Există numeroase implementări pe această tehnologie unde aceste atribute nu sunt relevante, vorbim practic de o modă de a folosi blockchain în orice proiect. De aceea ne bucurăm că avem oportunitatea să contribuim la o platformă unde utilizarea acestei tehnologii oferă un avantaj competitiv real iar echipa fondatoare înţelege foarte bine nevoile freelancerilor. Lanceria îşi propune să schimbe radical viaţa freelancerilor din întreaga lume şi ne bucurăm să fim alături de ei în drumul lor spre succes prin livrarea de servicii blockchain şi soluţii software inovatoare".

Ca produs final, platforma Lanceria va integra tehnologiile de artificial intelligence şi machine learning pentru o suprapunere cât mai exactă a nevoilor angajatorilor cu ofertele freelancerilor, pentru crearea unui sistem autentic de review şi feedback, dar şi pentru implementarea conceptului de metaverse, unde freelancerii şi angajatorii pot experimenta munca sau întâlnirile de business într-un mediu social în timp real, dar într-o simulare 3D, în timp ce se bucură de confortul muncii de acasă.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb