Platforma de telemedicină ATLAS.app atrage o investiţie de 500.000 de euro de la eMAG Ventures

G.B
Companii / 30 martie 2022

Mihai Bran şi Bogdan Lefter, fondatori ATLAS.app

Mihai Bran şi Bogdan Lefter, fondatori ATLAS.app

 

ATLAS - atlas.app, start-up românesc de telemedicină, a atras o investiţie de 500.000 euro de la eMAG Ventures, programul de investiţii pentru companii de tehnologie, cu scopul de a continua dezvoltarea platformei la nivel local şi regional şi de a facilita accesul la servicii medicale pentru cât mai mulţi oameni cu ajutorul tehnologiei, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, fondată în 2016 de Mihai Bran, medic psihiatru şi de Bogdan Lefter, platform architect, ATLAS.app numără astăzi 400.000 de utilizatori care pot beneficia de consultaţii online în psihoterapie, medicină, nutriţie, parenting, coaching sau wellbeing financiar. 

În urma tranzacţiei, cei doi fondatori păstrează 87,5% din acţiuni şi se vor ocupa în continuare de  dezvoltarea business-ului.  

Dacă la început platforma oferea în special servicii de consiliere psihologică şi de psihoterapie, oferta s-a extins treptat şi către noi arii de expertiză, datorită cererii tot mai mari, inclusiv din partea companiilor.

Anul trecut, numărul utilizatorilor platformei a crescut cu aproximativ 70% faţă de 2020, în timp ce numărul utilizatorilor din afara graniţelor ţării a înregistrat o creştere de 30%. Cea mai mare creştere, de 80%, au înregistrat-o serviciile de nutriţie, urmate de cele de parenting (70%) şi cele de psihoterapie (50%).

"Am reuşit să ne dezvoltăm organic, solid şi sănătos prin investiţii proprii şi cu multă perseverenţă, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generaţie, iar rezultatele de până acum se datorează echipei noastre, formată din colegi competenţi şi dedicaţi, care vor şi pot să ducă experienţa serviciilor de sănătate la următorul nivel prin digitalizare. Investiţia atrasă de la eMAG Ventures este o confirmare a rezultatelor pe care le-am obţinut până în prezent şi ne dă încredere că vom reuşi să contribuim la dezvoltarea acestui segment de piaţă. Suntem pregătiţi pentru nivelul următor şi, prin parteneriatul cu eMAG, vom continua dezvoltarea în România şi ne vom extinde prezenţa şi la nivel regional", au declarat fondatorii ATLAS, Mihai Bran şi Bogdan Lefter.

ATLAS îşi propune să digitalizeze mare parte din serviciile medicale private care se ridică la aproximativ 15 miliarde de lei şi se află pe un trend crescător, potrivit estimărilor.

  

"În contextul în care nevoia de servicii medicale este în creştere, tehnologia face şi mai accesibil accesul la recomandări şi soluţii din partea unor specialişti de top unui număr cât mai mare de oameni. Ne-am propus de la început să investim alături de antreprenori care folosesc tehnologia pentru a dezvolta soluţii inovatoare în beneficiul direct al oamenilor, iar ecosistemul creat de Mihai şi Bogdan oferă servicii de care avem nevoie cu toţii", a declarat Bogdan Axinia, Managing Director eMAG Ventures. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb