PMB: "Numirea Alinei Laufer în CA al Companiei Municipale Sport pentru toţi Bucureşti, bazată pe aptitudini de management"

Andrei Stan
Companii / 13 aprilie 2017

Ilan şi Alina Laufer (Sursa foto: Facebook/ Alina Laufer)

Ilan şi Alina Laufer (Sursa foto: Facebook/ Alina Laufer)

Alina Laufer nu va conduce Compania Municipală Sport pentru toţi Bucureşti, ci a fost votată de consilierii generali membru în Consiliul de Administraţie (CA), a precizat astăzi Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), care a motivat că numirea acesteia s-a bazat pe aptitudini de management şi competenţe antreprenoriale.

Primăria Generală a Capitalei a transmis, într-un comunicat de presă: "Doamna Alina Laufer nu va conduce Compania Municipală Sport pentru toţi Bucureşti, ci a fost votată de consilierii generali membru în Consiliul de Administraţie, unde îşi va pune în practică experienţa antreprenorială pe care o are în diverse domenii. Doamna Laufer a absolvit Facultatea de Administraţie şi Afaceri din cadrul Universităţii Bucureşti şi a ocupat funcţii de conducere în cadrul mai multor societăţi comerciale, care au presupus coordonarea unui număr semnificativ de angajaţi. Totodată, cunoaşte cinci limbi străine (engleză, franceză, spaniolă, italiană şi ebraică). În ceea ce priveşte afirmaţiile conform cărora doamna Alina Laufer nu are competenţe în domeniul sportiv, precizăm că numirea sa în CA al Companiei Municipale Sport Pentru Toţi Bucureşti SA s-a bazat pe aptitudini de management şi competenţe antreprenoriale".

Municipalitatea menţionează că Alina Laufer este implicată în mai multe campanii care promovează sportul şi un stil de viaţă de sănătos şi activează că voluntar în cadrul asociaţiei sportive de atletism RMA, participând totodată şi la campania de strângere de fonduri pentru Jocurile Paralimpice Invictus.

Hotnews.ro a scris ieri că Alina Laufer, vedetă în emisiunile mondene şi soţia secretarului de stat în Ministerul Mediului de afaceri, Ilan Laufer, a fost numită marţi în consiliul de administraţie al companiei municipale Sport Pentru Toţi Bucureşti SA, înfiinţată la propunerea primarului general Gabriela Firea.

Alina Laufer a fost soţia unui cântăreţ de muzică latino, Jorge, înainte de a se căsători cu Ilan Laufer. Aceasta şi-a postat pe contul de Facebook o mulţime de fotografii în ipostaze provocatoare.

Până ieri, primăria nu a furnizat un CV al vedetei de emisiuni mondene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb