PNL nu vrea ca PD să mai primească foşti PSD-işti în structurile sale

Valentin Roman
Ziarul BURSA #Politică / 21 martie 2006

Ludovic Orban: "Trebuie să evităm ca Alianţa să devină un loc de refugiu pentru toţi PSD-iştii demisionari"

Reprezentanţii PNL se tem că, în curînd, Alianţa va deveni plină de PSD-işti. Ludovic Orban, preşedintele PNL Bucureşti, ne-a declarat că "PD încalcă protocolul Alianţei, prin faptul că acceptă în rîndurile sale primari sau alţi membri demisionari din PSD". Domnia sa ne-a mai spus că formaţiunea pe care o reprezintă a înaintat două rezoluţii care urmăreau ca această practică, a migraţiei foştilor membri PSD către PD, să fie eliminată, însă ambele au fost respinse de către Consiliul Naţional de Coordonare al Alianţei. Ludovic Orban a mai adăugat că "PNL va merge mai departe cu aceste demersuri, pentru că, în acest ritm, se va ajunge la situaţia, care trebuie evitată, în care Alianţa va fi dominată de PSD-işti".

Pe de altă parte, Alin Albu, deputat PD, ne-a declarat că "primarii care doresc sa-şi schimbe partidul din care fac parte nu pot fi încadraţi ca traseişti politici". Domnia sa consideră că "doar miniştrii, secretarii de stat sau directorii pot fi încadraţi astfel, din considerentul că aceştia recurg la migraţia politică deoarece doresc să-şi păstreze poziţiile".

De asemenea, Alin Albu ne-a mai spus că este surprins de "scandalul făcut de unii reprezentanţii ai PSD" pe marginea valului de plecări recente din partid, domnia sa fiind de părere că "cei care păresesc PSD-ul o fac pentru îşi doresc acest lucru şi nu pentru că ar fi presaţi de conducerea formaţiunii".

Deputatul PD ne-a mai declarat că "primarii demisionari din PSD reprezintă doar un prim val de oameni care părăsesc structurile acestui partid şi se reorientează politic".

Cu privire la nemulţumirile colegilor liberali care nu agreează ideea ca PD-ul să accepte în rîndurile sale foşti membri PSD, Alin Albu ne-a declarat că formaţiunea pe care o reprezintă cel puţin a recunoscut că a avizat adeziunile unor foşti psd-işti, "în comparaţie cu alţii care nu au facut public acest lucru", făcînd probabil referire la colegii de Alianţă care ar racola foşti membri PSD pe ascuns.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb