Politehnica organizează cea de-a XIII-a ediţie a festivalului educaţional PoliFEST

Comunicate de presă / 17 aprilie

Politehnica organizează cea de-a XIII-a ediţie a festivalului educaţional PoliFEST

Universitatea Naţională de Ştiinţă şi Tehnologie POLITEHNICA Bucureşti anunţă cea de-a XIII- a ediţie a festivalului educaţional PoliFEST, un eveniment de amploare care aduce împreună tineri, cadre didactice, specialişti şi reprezentanţi ai celor mai inovatoare companii din România. PoliFEST 2024 este mai mult decât un festival - este o platformă de explorare a oportunităţilor educaţionale şi profesionale.

Anul acesta PoliFEST este organizat atât în Centrul Universitar Bucureşti, cât şi în Centrul Universitar Piteşti. Această expansiune înseamnă că evenimentul nostru educaţional emblematic va ajunge la un număr mai mare de participanţi şi va oferi oportunităţi unice de explorare şi conectare pentru tinerii interesaţi de viitorul lor educaţional şi de parcursul lor academic pentru obţinerea unei cariere dorite.

Care sunt cele mai căutate domenii de carieră în prezent şi care sunt tendinţele în piaţa muncii pentru următorii ani? Într-o epocă în care inteligenţa artificială evoluează rapid, este esenţial să conectăm viitorul cu inovaţia şi să inspirăm tinerii să-şi urmeze pasiunile. Cum pot tinerii să îşi identifice pasiunile şi interesele pentru a alege o carieră potrivită? Ce oportunităţi au ei pentru a obţine stagii de practică în domeniul studiat şi cum pot aplica pentru ele? PoliFEST 2024 oferă participanţilor oportunitatea de a explora domenii diferite prin intermediul workshop-urilor interactive, conferinţelor cu specialişti şi discuţiilor cu reprezentanţi ai companiilor de top.

Ediţia din acest an a PoliFEST se va bucura de un număr record de vizitatori, astfel, peste 15.000 de studenţi şi elevi sunt aşteptaţi să participe la eveniment. Companiile prezente la festival vor oferi informaţii despre perspectivele de carieră şi oportunităţile de angajare.

Cum pot tinerii să se implice activ în viaţa academică şi extracurriculară a universităţii şi să-şi dezvolte abilităţile de leadership şi colaborare? Asociaţiile studenţeşti şi facultăţile din cadrul POLITEHNICA Bucureşti aduc un plus de dinamism la PoliFest 2024. Cu standuri interactive şi evenimente speciale, aceştia vor oferi participanţilor şansa de a se implica activ în viaţa academică şi extracurriculară a universităţii. De la competiţii de roboţi şi prezentări ale proiectelor inovatoare ale studenţilor, până la workshop-uri practice şi discuţii provocatoare, asociaţiile studenţeşti aduc un strop de energie şi creativitate evenimentului marca POLITEHNICA Bucureşti.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb