Ponderas Hospital, achiziţionat de "Regina Maria"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii / 23 martie 2016

Reţeaua de sănătate Regina Maria a achiziţionat Ponderas Hospital, care pune la dispoziţie servicii medicale complete: spital, policlinică şi imagistică, acoperind toate specialităţile medicale şi chirurgicale, cu focus pe chirurgia laparoscopică de avangardă. În policlinica şi în spitalul PONDERAS au fost trataţi până acum peste 250.000 de pacienţi, iar echipa chirurgicală a Ponderas Hospital are o experienţă de peste 30.000 de interventii chirurgicale laparoscopice, dintre care peste 7.000 sunt intervenţii bariatrice. În prezent, Ponderas este singurul Centru de Excelenţă în Chirurgia Metabolică şi Bariatrică din Estul Europei cu dublă acreditare - europeană şi americană.

Ponderas are o capacitate de 141 de paturi, 35 de cabinete medicale şi 8 săli de operaţie, dispuse pe o suprafaţă de 9.000 mp. În 2015, Ponderas a înregistrat o cifră de afaceri de 16,1 milioane de euro.

Tranzacţia este în curs de avizare de Consiliul Concurenţei - o procedură standard, care se va extinde pe parcursul următoarelor luni. În procesul de tranzacţie, părţile au fost asistate de EY si RTPR Allen&Overy (pentru REGINA MARIA), respectiv de PwC şi D&B David şi Baias (pentru PONDERAS).

Acest nou proiect investiţional vine după ce, săptămâna trecută, Regina Maria a anunţat semnarea unui parteneriat de 15 milioane de euro pentru dezvoltarea primului spital privat generalist din Cluj-Napoca.

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA este operatorul de servicii medicale private din România ce reuneşte peste 3000 de angajaţi şi colaboratori, în cele 24 de locaţii proprii din Bucureşti şi din ţară. Totodată, REGINA MARIA are un portofoliu de peste 320.000 de pachete de prevenţie şi tratament. În cifre, Reţeaua de sănătate REGINA MARIA înseamnă: 24 locaţii proprii, 4 spitale, 2 maternităţi, 6 campusuri medicale, 6 centre de imagistică, 12 laboratoare acreditate, bancă proprie de celule stem şi peste 180 de policlinici partenere în ţară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb