Premier Catering & Events: Antreprenorii români investesc în soluţii de energie alternativă

T.B.
Companii / 1 martie

Premier Catering & Events: Antreprenorii români investesc în soluţii de energie alternativă

Un jucător important în industria de catering pentru evenimente private, Premier Catering & Events, a găsit soluţia pentru a face faţă costurilor tot mai mari ale energiei: investiţii în sisteme fotovoltaice, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacţiei.

În ciuda provocărilor întâmpinate în mediul de business românesc din ultima perioadă, precum fluctuaţiile de preţuri datorate situaţiei din Ucraina şi creşterea preţurilor la energie, Premier Catering & Events a găsit soluţii eficiente pentru a gestiona aceste probleme: amplasarea sistemelor fotovoltaice în luna iulie a anului trecut a reprezentat o măsură strategică, ajutându-i să acopere necesităţile de energie pentru utilizarea echipamentelor profesionale din laboratoarele proprii şi să reducă cheltuielile, contribuind în acelaşi timp la sustenabilitate, se mai arată în comunicat.

Cu peste 1500 de evenimente organizate în anul 2023, Premier Catering & Events face eforturi constant pentru a combate poluarea, astfel că investiţiile în sustenabilitate nu se opresc aici. În anul 2024 compania plănuieşte mărirea capacităţii de producţie prin finalizarea unui nou spaţiu pentru cofetărie şi patiserie unde vor instala, de asemenea, panouri fotovoltaice şi vor să facă tranziţia unei părţi a parcului auto pe vehicule electrice, potrivit sursei citate.

Conform datelor din comunicat, "Facem eforturi constant pentru eliminarea plasticului şi înlocuirea tuturor recipientelor folosite cu cele realizate din materiale biodegradabile. În acelaşi timp, anul acesta vrem să înlocuim o parte din parcul auto propriu cu autoturisme electrice pentru reducerea amprentei de carbon şi să finalizăm construcţia unui nou spaţiu pentru laborator alimentat tot prin energie alternativă, prin instalarea de panouri fotovoltaice", declară Andreea Vasilescu, Managing Partner Premier Catering & Events.

În ceea ce priveşte serviciile personalizate, Premier Catering se angajează să răspundă cerinţelor speciale şi preferinţelor alimentare diverse ale clienţilor săi, relatează sursa. Meniurile vegane şi vegetariene sunt din ce în ce mai căutate. Potrivit comunicatului, "Suntem deschişi la solicitările clienţilor şi le oferim suport şi sfaturi pentru a asigura succesul evenimentelor lor nu doar în ceea ce priveşte mâncarea, ci şi serviciile de logistică necesare", completează Andreea Vasilescu, Managing Partner Premier Catering & Events.

Premier Catering & Events îşi consolidează poziţia de jucător important pe piaţa serviciilor de catering din România, înregistrând în anul 2023 o creştere cu 25% a cifrei de afaceri. Brandul continuă să fie dedicat oferirii celor mai bune servicii şi produse clienţilor săi, menţinându-se în fruntea industriei şi consolidându-şi reputaţia de brand de încredere şi inovator, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb