Presă: Platforma pentru criptomonede Gemini returnează utilizatorilor 2,2 miliarde de dolari

A.F.
Internaţional / 30 mai

Presă: Platforma pentru criptomonede Gemini returnează utilizatorilor 2,2 miliarde de dolari

Clienţii cu fonduri blocate în programul de împrumuturi în criptomonede eşuat al platformei Gemini vor începe în sfârşit să-şi primească banii înapoi. Compania, deţinută de gemenii miliardari din sectorul tehnologiei Cameron şi Tyler Winklevoss, a anunţat miercuri că va returna 2,18 miliarde de dolari din activele sale digitale utilizatorilor programului Earn, pentru care a întrerupt retragerile în noiembrie 2022, transmite CNBC.

"Astăzi, suntem încântaţi să vă anunţăm că distribuţiile iniţiale ale Earn - aproximativ 97% din activele digitale datorate de Genesis la data suspendării (16 noiembrie 2022) - sunt acum disponibile în contul dvs. Gemini. Acest lucru urmează anunţului nostru anterior că am ajuns la o înţelegere cu Genesis şi alţi creditori în falimentul Genesis, care va avea ca rezultat ca toţi utilizatorii Earn să primească 100% din activele lor digitale înapoi, în natură", a transmis Gemini clienţilor săi prin e-mail, miercuri.

E-mailul adaugă: "Aceasta înseamnă că dacă aţi împrumutat un bitcoin în programul Earn, veţi primi un bitcoin înapoi. Şi înseamnă că veţi primi orice creştere a valorii activelor dvs. de când le-aţi împrumutat în programul Earn."

La 2,18 miliarde de dolari, distribuţia fondului reprezintă o recuperare de 232% pentru utilizatori, deoarece Gemini a îngheţat retragerile pentru clienţii programului său Earn în urmă cu 18 luni.

Lansat pentru prima dată în 2021, Earn a permis clienţilor să obţină randamente mari la monedele lor prin stocarea lor în schema Gemini. Gemini a împrumutat apoi cripto-clienţii debitorilor instituţionali prin Genesis Global Capital, partenerul său de împrumut ales.

În noiembrie 2022, Genesis Global Capital a întrerupt noile iniţieri şi răscumpărări de împrumuturi, forţând Gemini să oprească retragerile din programul său Earn.

Genesis a depus cererea de protecţie faţă de faliment n cadrul legii Capitolul 11, în ianuarie anul trecut, la tribunalul federal din Manhattan.

Săptămâna trecută, procurorul general din New York, Letitia James, a anunţat un acord de 2 miliarde de dolari cu Genesis pentru a rambursa fondurile investitorilor fraudaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb