PREŞEDINTELE ASOCIAŢIEI PRODUCĂTORILOR DIN ISRAEL: "Suntem interesaţi de privatizările întreprinderilor din Portofoliul Statului Român"

F.A.
Companii / 15 martie 2013

ES Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale a României, Mihail M. Vlasov, s-a întâlnit, la Palatul Camerei Naţionale, cu ES Preşedintele Asociaţiei Producătorilor din Israel, Zvi Oren, conform unui comunicat de presă.

La întrevedere, onorată de prezenţa E.S. Ambasadorul Statului Israel la Bucureşti, Domnul Dan Ben-Eliezer, au mai participat din partea israeliană doi renumiţi oameni de afaceri, Domnul Avigdor Kelner, Preşedinte şi Director General, A. Kelner Investments Ltd. Israel, Domnul Ilia Volkov, Vicepreşedinte Senior, Maman Group şi Domnul Arnon Arbel, Consilier Economic, Ambasada Statului Israel la Bucureşti.

Scopul vizitei l-a constituit realizarea unui schimb de idei şi opinii în vederea conturării unui plan comun de acţiuni pentru dezvoltarea afacerilor prin atragerea de investitori israelieni în România, dar şi identificarea dificultăţilor cu care aceştia se confruntă în ţara noastră - măsuri ce trebuie luate pentru înlăturarea obstacolelor întâlnite de investitorii israelieni.

"Investiţia străină este singura şansă în demersurile noastre pentru relansarea economiei României, dar corupţia, instabilitatea politică şi lipsa predictibilităţii legislative, reprezintă cele mai mari ameninţări pentru mediul de afaceri privat. Consider totuşi că oamenii de afaceri israelieni ştiu cum să depăşească aceste impedimente şi că vor veni în România să valorifice oportunităţile de afaceri", a subliniat ES Preşedintele Camerei Naţionale, Mihail M. Vlasov.

"Suntem interesaţi de privatizările întreprinderilor din Portofoliul Statului Român, în mod special de Societatea de Căi Ferate. În calitatea mea de Preşedinte al Asociaţiei Producătorilor din Israel, voi prezenta întreaga listă a societăţilor ce urmează a fi privatizate în România oamenilor de afaceri israelieni, o provocare pentru realizarea de profit de către toţi cei implicaţi: Statul Român, oamenii de afacerii israelieni şi nu în ultimul rând, cetăţenii României, ţară în care m-am născut şi eu", a declarat ES Preşedintele Asociaţiei Producătorilor din Israel, Zvi Oren.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb