Prima arenă de laser tag dintr-un mall s-a deschis la City Mall

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 31 octombrie 2008

LaserMaxx, Euromall şi Sea of Spa sunt noii chiriaşi ai City Mall, începând cu această toamnă

LaserMaxx, un nume cunoscut pentru evenimente şi petreceri inedite, a deschis în City Mall prima şi cea mai spectaculoasă arenă de laser tag din ţară, prezentă într-un mall. Decizia de colaborare cu City Mall a fost susţinută de multiple avantaje pentru clienţii arenei: apropierea de Piaţa Unirii, parcare non-stop, posibilitatea de a face cumpărături în galeria de magazine sau de a lua masa într-unul din restaurantele din City Mall.

Pe lângă cele 22 de echipamente laser tag, o suprafaţă de 1000 mp ce include spaţiul de joc efectiv şi zona de bar, arena de laser tag din City Mall pune la dispoziţia clienţilor jocuri precum LaserSniper, hockey table, fusbal, professional darts si Wii.

Decorul reproduce spaţiul unei fabrici, metalul şi sticla fiind principalele elemente. Mobilierul este unicat, conceput şi executat special pentru LaserMaxx.

Mihai Agaficioaia, Director General City Mall, declară: "Ne bucurăm să anunţăm noi chiriaşi care acoperă nevoi din domenii diferite, de la achiziţie de electronice, produse cosmetice şi până la întregirea ofertei actuale de entertainment. Laser tag-ul este un joc hi-tech indoor, de tip combat, care se bucură de mare audienţă în rândul celor interesaţi de senzaţii tari. "

City Mall se afla în proprietatea fondului de investiţii APN/UKA European Retail Trust prin compania Victoria Holding S.A., administratorul direct al mall-ului, beneficiind de experienţa internaţională a fondului care gestionează 36 de mall-uri cu peste 800 de chiriaşi în întreaga lume.

Considerat de către arhitecţi şi proiectanţi unul dintre cele mai elegante şi mai spectaculoase mall-uri din Bucureşti, City Mall are o suprafaţă totală de 38.000 mp dintre care 1.000 mp sunt terase pentru public. Clădirea este structurată pe trei subsoluri, parter şi 4 etaje, oferind o suprafaţă pentru închiriat de 19.000 mp. Noua parcare a City Mall are o suprafaţă utilă de 31.000 de mp desfăşurată pe 11 etaje plus subsol şi mezanin, o capacitate de 1000 de locuri de parcare, o zonă de comerţ şi una de entertainment. Parcarea este legată de clădirea mall-ului printr-o construcţie unică în România, o pasarelă pietonală cu o arhitectură deosebită.

La City Mall poţi petrece momente plăcute în compania prietenilor la etajul 2 în cafenelele şi restaurantele mall-ului. Părinţii se pot relaxa în timp ce copiii lor se distrează în zona dedicată copiilor - Kids Planet sub atenţia personalului specializat.

Ofertele de distracţie se înmulţesc la etajul 3 unde sala de karaoke şi bowling precum şi sala de billiard şi snooker sunt deschise non-stop pentru doritori, fiind dotate cu echipamente de cel mai înalt nivel. Acelaşi lucru se poate spune şi despre cazinoul non-stop din parcare.

Cele 4 săli de cinematograf ale City Plex oferă conditii moderne (dolby digital, decor elegant). La City Mall, în fiecare marţi doamnele beneficiază de o ofertă specială, un bilet de cinema putând fi achiziţionat cu 5 RON.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb