Prima Development Group a demarat un nou proiect rezidenţial în Capitală, un complex de amploare cu 482 de apartamente

G.D.
Companii / 22 noiembrie 2022

Prima Development Group a demarat un nou proiect rezidenţial în Capitală, un complex de amploare cu 482 de apartamente

După două proiecte în zone centrale ale Capitalei livrate cu succes, Boemia Apartments şi Core Timpuri Noi - premiate internaţional la European Property Awards, Prima Development Group a demarat un nou proiect rezidenţial în zona de nord a Bucureştiului, PRIMA Vista, într-o locaţie situată lângă cel mai important centru de business al oraşului, conform unui comunicat remis redacţiei. Amplasat pe Şos. Fabrica de Glucoză, pe un teren de 12.000 mp, complexul cu 482 de apartamente este cel mai ambiţios proiect al dezvoltatorului orădean pe piaţa bucureşteană şi propune un ansamblu imobiliar ce se diferenţiază prin funcţionalitate şi concept arhitectural.

"Cum se vor simţi oamenii în locuinţele PRIMA Vista? Cum să facem ca experienţa viitorilor locatari să fie cât mai plăcută şi mai complexă, începând din primul moment, când studiază exteriorul ansamblului şi continuând cu cele mai mici detalii de interior? Aceasta a fost tema pe care a avut-o pe masă întreaga echipă Prima formată din constructori, ingineri, arhitecţi, la debutul celui mai recent proiect rezidenţial al nostru, care are toate datele să devină unul de referinţă pentru portofoliul Prima", spune Adrian Stoichină, COO Prima Development Group. "Toate apartamentele complexului PRIMA Vista au fost gândite pornind de la experienţa locuirii. Ne-am consultat cu cei mai buni specialişti în arhitectură şi design de interior, pentru că vrem să oferim locatarilor nu numai clădiri care arată bine, ci şi confortabile, cu dotări inteligente şi funcţionalităţi exact acolo unde e nevoie de ele", mai spune Adrian Stoichină.

Potrivit sursei citate, ansamblul PRIMA Vista va fi format din 4 clădiri cu câte 10 etaje conectate între ele prin clădiri cu regim de înălţime mai mic, de 2 etaje, şi va oferi rezidenţilor locuinţe care răspund unei game variate de necesităţi: de la studiouri, la apartamente cu 2, 3, 4 camere, dar şi penthouse-uri. Construite cu atenţie la detalii şi materiale de calitate premium, cu suprafeţe vitrate mari ce vor permite rezidenţilor să se bucure de priveliştea oferită de poziţionare, PRIMA Vista are toate premisele să devină proiectul de referinţă al dezvoltatorului pe piaţa bucureşteană. Dotate cu sisteme Smart Home, cu centrale individuale de ultimă generaţie, încălzire prin pardoseală şi alte tehnologii inteligente, apartamentele complexului permit o economie de energie de până la 25%. De asemena, terasele spaţioase şi balcoanele cochete pot fi folosite pentru momente de relaxare, cine cu familia şi prietenii sau pentru munca de acasă.

În complex vor exista şi spaţii comerciale cu acces la serviciile necesare zi de zi, precum magazine, cafenea sau farmacii, sau spaţii destinate rezidenţilor care vor să-şi mute afacerea mai aproape de casă. La distanţă de cel mult 15 - 20 de minute de mall-uri, centre medicale, parcuri, restaurante şi baruri, clădiri de birouri, grădiniţe, şcoli şi săli de sport, PRIMA Vista va avea două grădini private amenajate de cei mai apreciaţi proiectanţi peisagişti din România şi la finalizare va fi proiectul rezidenţial cu cel mai mare număr de staţii de încărcare de tip fast-charge pentru maşinile electrice din Capitală, cu peste 60 de locuri de parcare echipate cu astfel de staţii.

Prima Development Group este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România după numărul de unităţi livrate anual, cu experienţă de peste 18 ani pe segmentul construcţiilor rezidenţiale, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb