Primăria Sectorului 6 a amenajat o parcare cu 700 de locuri

C.P.
Miscellanea / 2 septembrie 2010

Cea mai mare parcare din Vestul Capitalei, situată pe platforma fostei Autogări Militari a fost inaugurată astăzi, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Lucrările au fost demarate în iunie 2010 şi au durat două luni, timp în care au fost amenajate 700 de locuri de parcare, pe o suprafaţă desfăşurată de 17.000 mp.

Din total, aproximativ 350 de locuri vor fi închiriate în regim de abonament, contra unei sume de 100 lei/lună. Riveranii care doresc închirierea unui loc de parcare în regim de abonament pe această platformă trebuie să ştie că au prioritate. De altfel, ritmul de depunere a cererilor a fost foarte alert în ultimele zile, înregistrându-se chiar şi 50 de solicitări/zi.

Restul locurilor de parcare vor putea fi închiriate cu ora, tarifele fiind stabilite prin Hotărârea Consiliului Local Sector 6 nr. 141/29.07.2010, după cum urmează: 1,5 lei/h; 5 lei/12h şi 10 lei/24h. Banii vor fi achitaţi la punctul de încasare din parcare, urmând ca toate sumele încasate în acest fel să fie virate la bugetul local şi să constituie fonduri pentru construcţia şi amenajarea de noi parcări.

Plata pentru abonamentele lunare se face la casieria Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane - administratorul parcării, iar cererile de închiriere pot fi depuse la Biroul Parcări, situat în Aleea Bistra nr. 1, din Drumul Taberei (zona Favorit).

Valoarea de investiţie pentru amenajarea Parcării Militari s-a ridicat la 3.940.000 lei, TVA inclus, banii fiind alocaţi de la bugetul local.

"Zona aceasta este una dintre cele mai aglomerate din Capitală pentru că bd. Iuliu Maniu e principala poartă de intrare în Bucureşti dinspre Autostrada A1. Am certitudinea că, prin parcarea pe care o dăm în folosinţă astăzi, venim în întâmpinarea multor şoferi care, de acum înainte, vor prefera să îşi lase maşinile în siguranţă în această parcare, şi să se deplaseze cu metroul sau RATB-ul. Mă refer în special la cei care locuiesc în comunele din apropiere şi vin la serviciu în Bucureşti. În plus, străzile şi trotuarele din zonă vor fi eliberate de maşini şi microbuze parcate neregulamentar", a declarat primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb