Prime Kapital pune pe piaţă 3 noi clădiri

A.B
Comunicate de presă #Construcţii / 25 iunie 2020

Prime Kapital pune pe piaţă 3 noi clădiri

Prime Kapital, un dezvoltator, investitor şi operator imobiliar din România anunţă că începând de astăzi sunt disponibile pentru achiziţie unităţi locative în cadrul a 3 noi clădiri ce fac parte din proiectele rezidenţiale pe care le dezvoltă în Bucureşti, respectiv Avalon Estate şi Marmura Residence, potrivit unui comunicat de presă.

Compania va pune în vânzare 100 de noi unităţi în cadrul ansamblului Avalon Estate, proiect pentru care Prime Kapital a obţinut anul acesta autorizaţia de construire. În ceea ce priveşte proiectul Marmura Residence, Prime Kapital va lansa şi cea de-a treia clădire din complex.

Prime Kapital oferă tuturor clienţilor săi certitudinea că sumele plătite cu titlu de avans la achiziţia locuinţei sunt păstrate în siguranţă în conturi fiduciare. Acest mecanism elimină riscul pierderii avansurilor plătite în cazul în care dezvoltatorul nu livrează locuinţele pe care clienţii le-au contractat. Conturile fiduciare sunt deschise la bănci de renume şi gestionate de administratori cu reputaţie impecabilă şi care sunt independenţi faţă de Prime Kapital.

Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital , declară: "Am decis să oferim noi unităţi spre vânzare în cadrul proiectelor noastre rezidenţiale din Bucureşti întrucât în continuare credem că cererea pentru locuinţe de calitate cu avansuri mici şi garantate va rămâne mare chiar şi în aceste vremuri incerte. Prime Kapital oferă siguranţă şi linişte clienţilor săi, garantându-le restituirea avansurilor plătite în cazul în care locuinţele contractate nu sunt finalizate la termen şi oferindu-le beneficiile unui avans de numai 10% din preţul contractat, cel mai scăzut avans cerut pe piaţă astăzi.

Prime Kapital este o companie finanţată din surse proprii şi, din acest motiv, nu are nevoie să folosească sumele plătite de clienţi cu titlu de avans pentru a-şi finanţa costurile de dezvoltare. In cadrul proiectelor Prime Kapital avansurile clienţilor reprezintă exact ceea ce ar trebui să fie şi nimic mai mult - şi anume un instrument menit să garanteze respectarea angajamentului clienţilor de a cumpăra locuinţa contractată.

Lucrările de construire la Avalon Estate vor începe spre finalul anului acesta, termenul de începere a lucrărilor fiind amânat pentru a ne asigura că înţelegem şi suntem pregătiţi pentru limitările pe care ni le impune pandemia COVID-19. Planurile noastre vizau începerea lucrărilor în luna martie, însă a trebuit să o amânăm din cauza crizei actuale şi a efectelor sale asupra productivităţii.

În ceea ce priveşte lucrările la Marmura Residence, acestea continuă şi ne apropiem de cota 0, ceea ce înseamnă că în curând vom vedea clădirile înălţându-se într-un ritm mult mai rapid, ceea ce într-adevăr este îmbucurător. "

Avalon Estate este situat în zona de nord a Bucureştiului, adiacent unuia dintre lacurile aparţinând salbei de lacuri din nordul Bucureştiului. "Preţurile de vânzare pentru ansamblul Avalon Estate se situează în segmentul de piaţă mediu, cu toate că vorbim de un proiect rezidenţial din gama high-end. Avalon Estate este un produs unic pe piaţa bucureşteană ce oferă un stil de viaţă excepţional şi reprezintă în acelaşi timp o investiţie solidă pe termen lung", mai spune Maggie Kitshoff, relatează comunicatul de presă.

Marmura Residence, situat lângă staţia de metrou Jiului din Bucureştii Noi, aproape de noile poluri de birouri din zona de nord a capitalei, oferă 465 studiouri, apartamente de 2, 3 şi 4 camere, duplexuri şi 509 locuri de parcare subterane. Dezvoltat pe baza conceptului de comunitate integrată, Marmura Residence acoperă o suprafaţă de 1,5 hectare şi cuprinde 5.000 de metri pătraţi de spaţii verzi.

"Marmura Residence este un proiect care continuă într-un ritm susţinut, bucurându-se de vânzări constante şi de un entuziasm general legat de proiect şi de zona în care este dezvoltat. Este un proiect diferit faţă de Avalon Estate în ceea ce priveşte tipologia şi adresabilitatea unităţilor, dar asemenea acestuia din urmă, este un proiect de înaltă calitate, disponibil la preţuri extrem de competitive, care deja devine un reper în zonă. Sunt foarte mândră de ambele proiecte şi bucuroasă de progresul înregistrat în cadrul fiecăruia", concluzionează Maggie Kitshoff.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb