Primul eveniment comun Kapsch şi HDS din ţara noastră

F. A.
Companii / 24 mai 2012

Hitachi Data Systems (HDS) şi Kapsch au organizat, astăzi, un prim eveniment comun pe piaţa locală, menit să aducă în atenţia organizaţiilor din ţara noastră parteneriatul dintre cele două companii şi modul în care acestea pot beneficia de sinergia dintre cele mai avansate tehnologii din domeniul stocării şi experienţa unei echipe de specialişti, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Între Kapsch şi Hitachi Data Systems există un puternic parteneriat atât la nivelul grupului, cât şi în plan local. Ca şi grupul austriac Kapsch, producătorului japonez pune un important accent pe activităţile de cercetare şi dezvoltare, fiind plasat de companiile de cercetare de piaţă în top 5 în clasamentul furnizorilor de soluţii de stocare.

Prin diversificarea portofoliului de parteneri, Kapsch România dovedeşte consecvenţă în demersul său de a pune la dispoziţie o paletă cât mai largă de opţiuni în construirea arhitecturilor de stocare, backup şi disaster recovery, consolidându-şi statutul de integrator de sisteme IT independent de platformă.

Marek ¦wierad, General Manager CEE & MENAT, Hitachi Data Systems, a declarat: "România este una dintre pieţele importante din regiune, iar extinderea reţelei noastre de parteneri adresează oportunităţile de creştere pe care le-am identificat în plan local. Am fost plăcut surprinşi să descoperim că subsidiara Kapsch din România deţine o echipă de specialişti capabilă să ne asigure suportul de care avem nevoie atât în partea de vânzare şi implementare de soluţii, cât şi în cea de service. S-au creat astfel premizele unei colaborări pe termen lung cu un câştigător cert, şi anume comunitatea de clienţi locali ai Hitachi Data Systems".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb