Primul proces al lui Gheorghe Dincă s-a încheiat după mai bine de trei ore de audieri

M.I.
Miscellanea / 20 mai 2020

Primul proces al lui Gheorghe Dincă s-a încheiat după mai bine de trei ore de audieri

Primul termen din procesul lui Gheorghe Dincă s-a încheiat după mai bine de trei ore de audieri în care bărbatul s-a aflat faţă în faţă cu familia Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu, cele două tinere pe care le-ar fi ucis, transmite Libertatea.ro.

Avocatul familiei Melencu a declarat că Gheorghe Dincă a spus în faţa instanţei că a fost torturat şi ameninţat cu moartea de doi poliţişti şi că a fost instruit ce să declare.

"A spus cine l-a învăţat. L-au torturat doi poliţişti, care l-au ameninţat şi cu moartea. Era să fie omorât de către un deţinut la ordinul poliţiei. A descris momentele de tortură, când a fost ameninţat, a nominalizat doi poliţişti care au creat întreaga poveste", a declarat avocatul, potrivit România TV.

Potrivit sursei citate, bunicii şi mama Luizei Melencu au reacţionat dur la vederea maşinii cu care a fost adus Gheorghe Dincă la Tribunalul Olt.

"Să-i văd faţa de scârbă. Mi-a luat copilul, m-a nenorocit!", a strigat bunica Luizei, în timp ce bunicul fetei, Stelian Iordache, a declarat că speră să se facă dreptate, potrivit Adevărul.

Familia Alexandrei Măceşanu a solicitat anterior strămutarea dosarului, motivând că magistraţii de la Olt nu ar putea fi imparţiali, însă cererea le-a fost respinsă de Curtea de Apel Craiova.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Fără rezultat

    Fetele sunt probabil vandute pe la arabi si nu le mau gaseste si nu le mai scoate deacolo nimeni. O fiinta umana nu poate fi atat de abjecta incat sa ucida si arda un copil, apoi sa fie atat de calculata si senina. Si sa mai doarma noaptea. Stigmatul de criminal nu-l deranjeaza nici un pic. Si nici pedeapsa (normal pe viata) nu-l sperie. Nu a ucis fetele. El a fost un trepadus ce le-a rapit. Nemernicii ce au comandat rapirile, care au luat transportat si vandut fetele nu pot fi atinsi. Sunt prea multi si prea sus. Si el stie ca daca vorbeste despre ei se va sinucide. Legea tacerii. Mafie in toata regula, Nasul, "Caracola" olteneasca. Si se vede clar ca a sarutat mana Nasului. A fost si este sprijinit asa cum se vede. Si poate familiile fetelor au dreptate cand cer stamutarea procesului de la Olt.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb