PRIN DESCHIDEREA CENTRELOR DE EXCELENŢĂ, "Oracle" îşi mută centrul de greutate european în România

Dragoş Rizea
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 februarie 2004

Guvernul României şi compania "Oracle" au semnat parteneriatul de garantare a inves-tiţiei, prin care se vor deschide primele "Centre Globale de Servicii şi Tehnologie Oracle" în Ro-mânia.

"Este prima investiţie pe care corporaţia < Oracle > o face pentru a deschide un centru de excelenţă în zona europeană. Ro-mânia reprezintă una dintre pri-orităţile noastre pe planul investiţiilor în această zonă, în bună parte şi datorită nivelului foarte ridicat al expertizei tehnice şi a potenţialului educaţional prin care s-a făcut remarcată (3500 de specialişti români certificaţi "Oracle")", a declarat Sergio Giacoletto, vicepreşedinte executiv al "Oracle Corporation EMEA" (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa).

În prima etapă, în locaţia "Financial Plaza" (fosta clădire Bancorex), vor fi înfiinţate Centre de Servicii şi Tehnologie Ora-cle în care vor lucra aproape 400 de ingineri, specialişti software în trei centre: cetrul de resurse pentru parteneri, centrul de suport tehnic global şi centrul pentru suport în consultanţă.

Primul centru este un departament specializat în adminis-trarea resurselor şi asigurarea suportului pentru partenerii Oracle din întreaga Europă. Specialiştii din cadrul acestui departament vor utiliza şi administra o infrastructură comple-xă, ce include un sistem de comunicaţii de date şi voce conectat la sistemul central Oracle din Marea Britanie şi o serie de aplicaţii Web specializate. Al doilea centru, de suport tehnic global, va fi reprezentat printr-un departament de dez-voltare software şi suport tehnic pentru utilizatorii de soluţii Oracle din întreaga lume. Centrul pentru suport în consultanţă este proiectat ca o resursă regională de competenţe pentru implementarea soluţiilor Oracle pentru companii de telecomunicaţii, deservită de o echipă de specialişti cu experienţă din cadrul departamentului de Consultanţă de la Oracle România. Consultanţii Oracle vor participa la proiecte de expertiză şi implementare în companii de telecomunicaţii din zona EMEA.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb