Prin noua oferta ClickNet Romtelecom încurajeaza folosirea Internetului de banda larga în România

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 30 octombrie 2007

Atât persoanele fizice, cât si companiile care se aboneaza la Internetul de banda larga ClickNet începând de astazi pâna la sfârsitul lunii decembrie 2007 pot beneficia de reduceri, pe viata, de pâna la 50% la abonamente, de pâna la 6 luni de folosire gratuita sau chiar de un calculator gratuit.

Noua oferta ClickNet permite clientilor persoane fizice sau companii sa opteze pentru PC-uri tip desktop, respectiv laptop, oferite la pachet cu un abonament la ClickNet 3 Mbps, respectiv 6 Mbps, contractat pe o perioada de 3 ani. În plus, clientii primesc si o reducere de 20% din pretul de lista, pe toata durata contractului. Astfel, clientii care aleg aceasta varianta pentru a se abona la ClickNet 3 Mbps vor plati 20 euro/luna (fara TVA), respectiv 39 euro/luna pentru ClickNet 6 Mbps.

Persoanele fizice sau companiile care achizitioneaza unul dintre abonamentele ClickNet 1 Mbps, 3 Mbps, respectiv 6 Mbps în perioada 29 octombrie - 31 decembrie 2007 primesc o reducere de 50% din pretul de lista al produsului, pe întreaga perioada a contractului. În plus, clientii sunt scutiti de la plata abonamentului timp de 3 luni pentru contractele de 1 an si timp de 6 luni pentru contractele de 2 si 3 ani, dupa care intra în vigoare reducerea mai sus mentionata. Abonamentele cu reducere pentru ClickNet variaza între 7,5 si 24,5 euro fara TVA.

Romtelecom devine furnizorul preferat de Internet de banda larga pentru noii utilizatori. Este o realitatea care ne încurajeaza sa aducem clientilor nostri mai multa valoare prin ofertele noastre. Încurajam prin aceasta noua oferta utilizarea broadbandului oferit de Romtelecom si, mai mult, oferim si mijloacele prin care clientii se pot convinge de calitatea acestuia. Încercam astfel sa aducem, asa cum ne-am propus, broadbandul în fiecare casa", a declarat Yorgos Ioannidis, CEO Romtelecom.

Clientii business care aleg unul dintre produsele BizPack, în functie de durata contractului, vor dispune si de modem Wi-Fi gratuit la contracte pe 2 sau 3 ani. Modemul poate fi achizitionat la jumatate de pret pentru contractele încheiate pe un an. Tarifele promotionale pentru cele 4 pachete Bizpack aflate în portofoliul Romtelecom pornesc de la 23 euro/luna (fara TVA) si ajung pâna la 92 euro/luna (fara TVA). Pachetele BizPack ofera reduceri la abonamentul pentru Internet, tarife speciale catre mobil, minute nationale incluse care pot fi folosite oricând în reteaua Romtelecom, dar si o solutie de web hosting care include un domeniu.ro, 50 MB si 10 adrese de e-mail in domeniu ales cu un spatiu total de 250 MB.

În ultimii doi ani vitezele pentru produsele ClickNet au fost marite de doua ori, viteza maxima oferita ajungând în prezent la 6 Mbps. Tot în aceasta perioada tarifele au scazut de peste 10 ori, cel mai accesibil pornind de la 7,5 euro/luna (fara TVA).

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. noua oferta romtelecom cu laptop...

    ceea ce este o gaselnita, mincinoasa, a celor de la flamingo (cei ce sunt furnizori rontelecom) daca la pc, nu stiu, la laptop, cu siguranta , este o minciuna. 

    1) acest laptop.... nu este, inca in tara 

    2) acest laptop, nu va fi in tara, poate esprimo d9500 da, dar esprimo d9500 cu cpu M540.... cand s-o inventa acest procesor... 

    3) daca romtelecom... sa spunem ca nu stie de IT...flamingo service, ar trebuii sa stie... si ei sustin ca exista acest procesor, fujtsu-siemens romaia.. zicela fel, dar la intel nu apare si nici pe site fujistu-siemens nu apare o asemenea configuratie. 

    deci o TZEAPA MARE..... 

    p.s.

    astept de data de 2 noiembrie, sa ma sune cineva... sa-mi aduca acest laptop... inca nici un semn, cu toate ca romtelecom a spus ca in 10 zile, vor aduce laptop-ul...... 

    1. nu cred ca stii ce spui, pt. ca eu am tinut cont de oferta si mi-au adus calculatorul... iar unei prietene i-au trims laptop.... imi pare daca ai luat teapa, dar eu cred ca ai scris asta ca sa te bagi si tu unh pic in seama....

      sal am calculator flamingo de la clicknet oferta cu pc-ul gratuit pe care o ai si u/ am formatat hardul, nu stiu ce placa video am,. imi spui te rog ce placa video are pc-ul tau? ca cd de instalare pe care l-am primit nu e bun, astept mesaj be la u pe id-ul de mess: kgula88

      Integrated VIA Chrome9™ HC IGP

      DirectX® 9.0 engine  

      Pixel Shader 2.0  

      Dual pixel pipeline  

      128-bit 2D/3D engine

      250MHz engine clock speed Optional external PCI Express x16 interface asta-i placa ta video kgula, sper ca ti-am fost de folos.. 

      Integrated VIA Chrome9™ HC IGP

      DirectX® 9.0 engine  

      Pixel Shader 2.0  

      Dual pixel pipeline  

      128-bit 2D/3D engine

      250MHz engine clock speed Optional external PCI Express x16 interface asta-i placa ta video kgula, sper ca ti-am fost de folos.. 

    numere utile de dat telefon si injurat vinovatii:

    la intel 

    0721231839 

    pentru ca a permis murdarirea intel cu noroiul romtelecom procesorul Celeron M540 neexistand 

    la fujitsu-siemens 

    0724220856 

    p entru ca usturoi nu a mancat, gura nu ii miroase... si se acopera cu un certificat de conformitate...care NU spune ca este esprimo D9500 cu celeron 540... 

    la flamingo 

    0744627900 

    ca sustine ca ei ai trimis la clienti laptop cu celeron M540, cd cu drivere, manual de utilizare si certificat de conformitate ... si nu este asa... 

    la romtelecom 

    930, cereti cu seful de tura 

    si cu sefii  

    021 400 4122 

    021 400 6484 

    021 400 6771 

    021 400 5309 

    021 400 5306 

    021 400 6917 

    pentru tupeul aratat fata de clienti, pana si in momentul in care s-a demonstrat ca nu respecta contractele clicknet.. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb