ProCA România ţinteşte vânzări de un milion de euro ale produselor Brother

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 13 aprilie 2007

ProCA România, divizia de distribuţie IT a grupului RTC, a devenit distribuitor oficial al echipamentelor de birou Brother şi estimează pentru acest an vânzări de un milion de euro pentru produsele din această gamă, a informat,joi, un comunicat al companiei.

ProCA România oferă trei categorii de produse ale brandului japonez Brother, imprimante, faxuri şi multifuncţionale, sisteme de etichetare şi consumabile inkjet, laser şi benzi aferente echipamentelor vândute.

Compania ProCA România a încheiat anul 2006 cu o cifră de afaceri de 36 milioane euro şi estimează pentru 2007 o cifră de 50 milioane euro pe fondul măririi reţelei de distribuţie proprie şi prin parteneri, potrivit declaraţiilor preşedintelui ProCa, Sorin Stancu.

Din totalul afacerilor de 36 de milioane de euro, 60% a fost realizat prin distribuţie directă, iar 40% prin parteneri (reselleri). Oficialul ProCA a estimat pentru acest an o creştere a pieţei de distribuţie IT cu 20%. În 2006 ProCA a avut 1.500 de parteneri, iar în 2007 spră să ajungă la 2.000. În planurile de dezvoltare intră şi posibilitatea de a achiziţiona alte firme autohtone de distribţie IT, potrivit lui Sorin Stancu.

ProCA îşi desfăşoară activitatea pe piaţa românească din 1995. Societatea a devenit membru RTC Holding în 2005, iar de anul trecut, ProCA este compania de distribuţie IT&C a grupului RTC.

RTC Holding BV a cumpărat anul trecut, 27% din capitalul social al distribuitorului de produse IT ProCA, de la fostul directorul al companiei, Cristian Fălcuţescu, care şi-a lichidat în felul acesta întreaga participaţie. RTC şi-a majorat participaţia la 87,99%. Asociaţii au hotărât şi revocarea lui Fălcuţescu din funcţia de administrator al companiei.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb