Procesele de workplace management şi change management, din ce în ce mai solicitate de companii multinaţionale

F.D.
Companii #Construcţii / 31 octombrie 2022

Mihaela Topor, Senior Workplace Consultant la CBRE

Mihaela Topor, Senior Workplace Consultant la CBRE

Biroul ca destinaţie, modul de lucru hibrid, birourile sociale, facilităţile tehnologice şi cerinţele ESG sunt noile tendinţe pe piaţa muncii, cu un impact semnificativ în procesele de workplace management şi change management prin care trec majoritatea companiilor în prezent, arată CBRE România, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"În colaborarea cu partenerii noştri, ne gândim mereu la procesul de schimbare aplicabil angajaţilor companiei. Pornim de la a înţelege organizarea şi cultura, ulterior proiectând soluţii împreună cu echipele lor de proiect şi ocupându-ne de comunicare şi implementare. În acest fel arătăm tuturor părţilor implicate un produs finit cu care vor rezona. Este din ce în ce mai dificil să livrezi un proiect de amenajare de succes fără componenta de change management, atât de benefică angajaţilor şi desfăşurării activităţii", explică Mihaela Topor, Senior Workplace Consultant la CBRE.

Potrivit sursei citate, o tendinţă devenită la rândul ei cerinţă uzuală, componenta ESG influenţează deciziile privind spaţiul de lucru ales de către companii - din ce în ce mai multă atenţie este acordată selecţiei materialelor, zonelor colaborative, incluziunii şi diversităţii.

În acest context, devine crucial ca atunci când o companie îşi mută sau îşi reamenajează birourile, consultantul imobiliar să colaboreze îndeaproape cu echipa de resurse umane şi, uneori, cu reprezentanţi ai tuturor echipelor din cadrul companiei.

Companiile sunt din ce în ce mai atente la nevoile angajaţilor, de la reamenajarea spaţiilor de birouri până la conectarea echipelor. În special companiile cu un număr mare de angajaţi au nevoie de servicii specializate pentru a coordona întregul proces de schimbare a modului şi proceselor de lucru.

Tehnicile de change management sunt vitale pentru îmbunătăţirea rezultatelor de business şi adaptarea la nevoile unei companii în schimbare sau la schimbări care au potenţialul de a crea neînţelegeri în rândul angajaţilor. Cu toate acestea, de prea multe ori nevoia de gestionare a schimbării în situaţii pozitive de creştere este trecută cu vederea. Se presupune adesea că firmele pot absorbi acest tip de schimbare pentru că este pozitivă, dar, de obicei, această creştere este însoţită de o relocare a birourilor.

Spaţiul de lucru trebuie să permită angajaţilor să lucreze dintr-o varietate de spaţii şi locuri în mod interschimbabil şi în siguranţă, având în vedere că modelul de lucru hibrid este aici pentru a rămâne.

Companiile de tehnologie se confruntă cu provocări diferite şi trebuie să creeze o experienţă de întâlnire mai incluzivă şi mai productivă pentru participanţii virtuali, care necesită mai mult decât simpla instalare a camerelor web în sălile de conferinţe. Alegerea mobilierului, configurarea echipamentului şi chiar culorile markerelor influenţează eficienţa în muncă.

Spaţiile de colaborare care sunt construite special pentru colaborarea cu prezenţă mixtă trebuie să conţină nu numai un nou set de principii de proiectare, ci şi câteva principii tehnologice, cum ar fi asigurarea compatibilităţii noilor instrumente cu infrastructura de reţea existentă şi cerinţele de securitate, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb