Prodplast Imobiliare investeşte 2 milioane de euro în lucrări de infrastructură

Ziarul BURSA #Companii / 13 aprilie 2016

Prodplast Imobiliare, compania care dezvoltă centrul comercial Veranda, va investi 2 milioane de euro în lucrări de infrastructură în zona Obor, pentru lărgirea străzii Ziduri Moşi şi modernizarea staţiei de tramvai 36, potrivit unui comunicat de presă.

Investiţia în infrastructura zonei constă în lărgirea şoselei cu aproximativ 500 de metri, îmbunătăţirea şi mărirea trotuarului pe ambele părţi, cu câte 4 metri, şi mutarea staţiei tramvaiului 36, pentru care va fi construit un refugiu ce până acum nu exista. De asemenea, planurile implică şi investiţii în schema de canalizare şi mutarea stâlpilor de electricitate.

În vederea supralărgirii carosabilului de pe sensul opus centrului comercial Veranda, Piaţa Obor a contribuit prin cedarea suprafeţei de teren necesare, de 920 metri pătraţi, în timp ce investiţia de 2 milioane de euro a Veranda include şi cedarea unui teren de peste 2.000 de metri.

Lucrările vor dura aproximativ 2 luni şi vor fi finalizate în ultimul trimestru al anului 2016, atunci când va fi inaugurat şi centrul comercial Veranda, construit în prezent în proporţie de 60%.

Veranda Mall din zona Obor, ce presupune o investiţie totală de 60 de milioane de euro, va avea o suprafaţă totală de aproape 30.000 de metri pătraţi, incluzând spaţii comerciale, restaurante, cafenele şi o zonă verde de 15.000 mp. Printre chiriaşi se numără Carrefour, H&M, CCC, Deichmann, Pimkie, Triumf, Pepco, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Maxbet, Pizza Coloseum, Salad Box, Orange, Arsis-Vodafone şi IQ BOX - Telekom.

Dezvoltatorul proiectului, Andrei Pogonaru, a declarat recent pentru ziarul BURSA că se aşteaptă ca investiţia în Veranda Mall să fie amortizată în cinci ani. Potrivit sursei citate, Veranda Mall va ajunge în următoarele luni la un grad de ocupare de 100%.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Spune sponsorizarile date catre primarily lui Ontanu pentru cei 920 metri patrati si cit ai cistigat daca trebuia sa platesti pretul pietei.Spune cu cit ai evaluat cei 2000metri patrati inclusi in cei 2milioane euro investiture.Spune citi metri patrati de trotuar construiesti.Spune ca tot aranjamentul foloseste investitiei si fara cei 920metri patrati erai in pom si pomul in aer.Spune cite excursii pentru pensionari I-ai sponsorizat lui Ontanu in scoop electoral.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb