Produse noi în unicul showroom Yamaha din România

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 7 octombrie 2009

Unicul showroom Yamaha din România lansează o nouă gamă de produse. Showroom-ul poate fi vizitat zilnic în Bucureşti, unde clienţii pot vizita şi chiar testa înainte de cumpărare cel mai avansat proiector de sunet din gama sa, modelul YRS2000, disponibil din 15 octombrie.

Întregul echipament este realizat sub forma unui stand pentru televizor, permiţând o diagonală maximă a acestuia de 60inch. Televizorul poate fi conectat direct la standul audio, fără a întinde cabluri prin toată casa, beneficiind de conexiuni multiple, amplificator audio digital, subwoofer, 112W putere totată de emisie. Yamaha a introdus în acest stand şi modul IntelliBeam, sistem propriu dezvoltat ce modifică automat configuraţia de sunet, pentru a obţine o audiţie optimă camerei în care este plasat. Standul audio are finisări deosebite fiind lucrat şi în sticlă, impresia finală asupra design-ului fiind fabuloasă. Pentru cei care doresc o variantă mai mică a proiectorului audio, Yamaha le-a pregătit versiunea junior, modelul YRS1000.

Showroom-ul Yamaha găzduieşte o gamă largă de proiectoare specializate de sunet, pe lângă seria YRS fiind disponibilă şi seria YAS, cu modelele YAS 71 şi YAS 81. Acestea nu sunt legate de un stand pentru televizor, putând fi şi mai uşor mutate dintr-o cameră în alta.

MediaKauf a fost înfiinţată în anul 2007, având ca activitate principală comerţul prin intermediul Internetului. Principalele servicii oferite prin Kauf.ro sunt consultanţă, soluţii la cumpărare, vânzarea online, transportul şi montajul echipametelor achiziţionate. Kauf.ro comercializează produse IT, electrice şi electrocasnice.

Kauf.ro deţine singurul Show Room Yamaha Hi-Fi din România. În cadrul acestui Show Room sunt expuse produse din gama entry level şi medium level.

Kauf.ro comercializează peste 50 de mărci, între acestea aflându-se: Yamaha, Philips, Sony, Panasonic, Nokia, Canon, Samsung, Dell, Whirpool, Maxtor, Fujitsu Siemens Computers, Bosch.

Kauf.ro are în acest moment o reţea de transport ce reduce la minimum timpul în care articolele comandate pot fi livrate, acestea fiind expediate clientului în maximum 48 de ore de la data validării comenzii pe întreg teritoriul României, indiferent de modalitatea de plată aleasă, fără a impune o limită a valorii comenzii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb