Profesionişti ai burselor vin la Păltiniş ca să vorbească despre dezvoltare

ŞTEFANIA CIOCÎRLAN
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 21 octombrie 2010

Teodor Ancuţa

Teodor Ancuţa

Pe lista invitaţilor se află şeful departamentului de dezvoltare a afacerilor al Bursei din Varşovia, directorul adjunct al Depozitarului polonez şi vicepreşedintele "Eurex"

Conferinţa internaţională "Piaţa Sibex, dezvoltare şi cooperare internaţională", are loc la Sibiu, astăzi şi mâine. La eveniment, au fost invitaţi să participe specialişti în pieţele de capital din ţara noastră, dar şi din străinătate.

Printre participanţii la conferinţă, care vor susţine şi prezentări, figurea-ză Robert Kwiatkowski, şeful departamentului de dezvoltare a afacerilor al Bursei din Varşovia, Leszek Kolakowski, directorul adjunct al Depozitarului polonez, Jon Winslade, directorul de dezvoltare pe Europa de la Dow Jones Indexes, dar şi Teodor Ancuţa, şeful bursei sibiene şi Cristian Sima, şeful WBS Româ-nia. La conferinţă, vor mai participa şi vicepreşedintele Eurex, cea mai mare bursă de derivate din Europa, reprezentanţi ai "Trayport" Londra, unul dintre cei 3mai mari furnizori de platforme de tranzacţionare, dar şi reprezentanţi ai unora dintre cele mai importante case de brokeraj locale.

Prima zi a conferinţei este rezervată pieţei spot, invitaţii de la Bursa şi Depozitarul polonez urmând să împărtăşească participanţilor aspecte ale succesului înregistrat de piaţa de capital poloneză, potrivit unui comunicat transmis de bursa sibiană, în care este menţionat programul conferinţei. . De asemenea va avea loc diagnosticarea pieţei spot Sibex, la aproape un an de la lansare, respectiv a modalităţilor ei de dezvoltare, în cooperare cu Bursa poloneză.

În cadrul celei de-a doua zile a conferinţei, vor fi abordate aspecte legate de dezvoltarea pieţei instrumentelor financiare derivate. Partea a doua a conferinţei se va desfăşura sub forma unor mese rotunde (work-shopuri) în care invitaţii străini şi cei autohtoni vor dezbate teme diverse cum ar fi succesul contractelor pe indicele Dow Jones Industrial Average, impactul crizei asupra instrumentelor financiare derivate, instituţia market-makerului si importanţa sa în dezvoltarea pieţelor bursiere, produse de succes la Sibex, parteneriatul Sibex-Trayport şi strategiile de marketing pentru dezvoltarea bursei sibiene, se mai arată în comunicatul citat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. V-am zis io mai demult, Sobietzki vine sa vada daca [poate duce ceva marfa la Varsovia.Si cred ca o sa duca inapoi doua di n cele patru mineraliere din Poiana Tzepeshlish.Si uite asha tot derivindusih ,nea theo si-a facut bursa acasa la fiisa si schimba mocheta de la Cabana cu banii lu' brokerii care stau shi someaza. Farmache e mai subtil...El si-a tras Tzeapa...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb