"ProFinn 2005" prezintă proiecte de finanţare şi idei de afaceri

Ziarul BURSA #Companii #Servicii Financiare / 8 iunie 2005

Intermarketing & Consulting şi Global Services Group organi-zează, în perioada 23-24 iunie, "ProFinn 2005", primul eveniment pentru proiecte de finanţare şi idei de afaceri din România. Evenimentul este organizat pe principiul Business to Finance, ca să răspundă în mod pragmatic standardelor UE şi ca să vină în întîmpinarea nevoilor de informare şi finanţare ale mediului de afaceri din România.

Evenimentul se încadrează în strategia orientată a celor doi organizatori către facilitarea accesului întreprinzătorilor din sectorul productiv şi din cel de prestări de servicii către programe de finanţare rambursabile, nerambursabile, combinaţii relevante ale acestora, precum şi către programe alternative ale furnizorilor de servicii financiar-bancare, în vederea finanţării şi dezvoltării proiectelor inovatoare şi de succes.

Primul pas în realizarea unei afaceri de succes este accesul la informaţia relevantă. "ProFinn 2005" îşi propune să reunească cererea şi oferta de finanţare pentru planurile de afaceri care vizează proiecte cu impact socio-economic ridicat şi cu efecte pozitive asupra mediului. Formularele de înscriere completate de către firmele participante vor fi colectate de organizatori şi de comun acord cu expozanţii (furnizorii de servicii financiar-bancare) vor fi programate agendele de întîlniri pe durata evenimentului.

În paralel cu expoziţia vor fi organizate o serie de manifes-tări - conferinţe, lansări de produse de finanţare şi asigurare, workshop-uri cu tematici de actualitate din domeiul financiar-bancar. Avînd în vedere specificul activităţii companiei dvs. precum şi prestigiul de care se bucură în spaţiul financiar, am fi deosebit de onoraţi dacă aţi accepta invitaţia noas-tră de a participa în calitate de partener media la acest eveniment.

Componentele pachetului de parteneriat, precum şi statutul de partener media demonstrează în acelaşi timp preocuparea reală pentru promovarea companiei dvs. şi, deopotrivă, identificarea oportunităţilor de afaceri.

Partenerii evenimentului sînt Banca Comercială Română, Casa de Economii şi Consemnaţiuni, BRD Sogelease şi UniCredit Leasing.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb