Profit în scădere la "Comat" Bihor

A.M.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 13 august 2004

Societatea "Comat" Bihor a raportat, la sfîrşitul primului semestru, un profit de 77,3 milioane de lei, în scădere cu 59% faţă de perioada similară de anul trecut. Cifra de afaceri obţinută a fost de peste 9,2 miliarde de lei, mai mică cu 16,64% decît volumul înregistrat după primele şase luni ale anului trecut. Veniturile din exploatare, în valoare de 9,69 miliarde de lei, au scăzut cu 13,26% în primul semestru al acestui an, faţă de perioada similară din 2003. Cheltuielile aferente au raportat aceeaşi tendinţă, cu aproximativ acelaşi ritm. Volumul lor a atins 9,41 miliarde de lei în prima jumătate a anului curent.

Din totalul veniturilor de exploatare, ponderea cea mai mare este obţinută de cele aferente vînzării mărfurilor. Astfel, veniturile din vînzări au fost de 6,25 miliarde de lei în perioada analizată. La nivelul cheltuielilor de exploatare, cea mai mare contribuţie au avut-o cheltuielile privind mărfurile, acestea atingînd suma de 5,11 miliarde de lei (54,31% din total).

Societatea "Comat" Bihor a consemnat un volum al datoriilor semestriale de peste 4,5 miliarde de lei, creanţele aferente aceleiaşi perioade fiind de 2,6 miliarde de lei.

Obiectul de activitate al "Comat" este comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi de construcţii. Societatea are un capital social de peste 8,65 miliarde de lei, divizat în titluri cu valoarea nominală de 25.000 de lei. Acţiunile "Comat" Bihor se tranzacţionează pe piaţa electronică Rasdaq, sub simbolul COBI, la categoria de bază. Cursul acestor titluri a evoluat pe un trend crescător în 2004. Maximul a fost consemnat în cadrul ultimei şedinţe efectuate, cînd s-au tranzacţionat 2.000 de acţiuni, la preţul de 45.000 lei/titlu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb