PROGRAMUL DE GARANTARE A CREDITELOR PENTRU IMM-URI FNGCIMM semnează convenţii de garantare cu 20 de finanţatori

G.S.
Companii / 3 februarie 2014

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) semnează convenţii de garantare cu cei 20 de finanţatori înscrişi în "Programul de Garantare a creditelor pentru IMM-uri", potrivit unui comunicat de presă.

În data de 30 ianuarie s-a încheiat termenul de înscriere a instituţiilor de credit invitate să participe la Programul de garantare a creditelor pentru întreprinderi mici şi mijlocii.

Astfel, Fondul demarează procedurile de semnare a convenţiilor de garantare cu cei 20 de finanţatori înscrişi în "Programul de garantare a creditelor pentru întreprinderi mici şi mijlocii".

Finanţatorii cu care vor fi semnate convenţii sunt: Banca Transilvania, BRD Groupe Societe Generale, CEC Bank, ING Bank, Banca Românească, Banca Comercială Carpatica, Intesa San Paulo Bank, Alpha Bank, Banca Comercială Română, Unicredit Ţiriac Bank, Piraeus Bank, Bancpost, Leumi Bank, Ate Bank, Banca Italo-Romena, Banca Comercială Feroviară, Volksbank, OTP Bank, Marfin Bank, Nexte Bank.

Potrivit sursei citate, beneficiarii acestui program sunt IMM-urile care la data aprobării creditului indeplinesc cumulativ criteriile de eligibilitate prevăzute la art.3 alin(1) din OUG 92/2013.

Valoarea plafonului de garantare aprobat este de 2 miliarde lei, băncile solicitând un plafon de garanţii ce depăşeşte suma de 3 miliarde de lei.

Acest program guvernamental oferă întreprinzătorilor posibilitatea de a accesa linii de credit pentru capital de lucru în valoare de maxim 5.000.000 lei/I.M.M., garantate de către FNGCIMM în procent de maxim 50% din valoarea finanţării, exceptând dobânzile, comisioanele şi spezele bancare, pe o perioadă de maxim 24 de luni, cu posibilitatea prelungirii cu maxim 12 luni.

Sumele din linia de credit pot fi utilizate numai pentru finanţarea capitalului de lucru, neputând fi utilizate pentru refinanţarea altor credite în derulare ale beneficiarului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb