Proiecte de peste 1 milion de euro realizate de Color Smart în 2022

F.D.
Companii / 24 noiembrie 2022

Proiecte de peste 1 milion de euro realizate de Color Smart în 2022

Proiectele realizate în 2022 de Color Smart, importator şi distribuitor în România şi Republica Moldova al brandurilor premium şi premium plus Novacolor, Color Smart şi Pittsburgh Paints, s-au ridicat la peste 1 milion de euro. Valoarea acestora reprezintă un sfert din cifra de afaceri a companiei, estimată la 4 milioane de euro pentru anul în curs, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

"Anul acesta am realizat aproximativ 60 de proiecte la cheie, care s-au ridicat la o valoare totală de peste 1 milion de euro şi care au inclus atât materialele necesare, cât şi realizarea efectivă a decorării la cheie. Am avut locaţii unde doar materialele achiziţionate au ajuns la 70.000 euro, iar împreună cu serviciile de aplicare au depăşit 100.000 de euro. Serviciile de proiecte realizate la cheie sunt tot mai cerute, ţinând cont că mulţi dintre cei ce trec pragul showroomului Color Smart îşi găsesc cu greutate echipe de specialişti care ştiu să aplice vopselele decorative pretenţioase", a declarat Cătălina Trupşor, fondator şi CEO Color Smart.

Printre cele mai semnificative proiecte realizate de Color Smart în 2022 se numără amenajarea unei săli de sport de 700 mp în Cluj, pentru care s-a folosit micro cimentul Wall2Floor, un sistem mineral foarte modern, care înlocuieşte gresia şi faianţa. Realizarea acestuia a presupus o investiţie de peste 100.000 de euro şi a fost nevoie de o echipă numeroasă de specialişti, ţinând cont că aplicarea acestui material se poate realiza doar cu profesionişti extrem de calificaţi. Implementarea acestuia a durat 2 luni şi a presupus coordonarea tuturor acţiunilor tehnice pentru realizarea unei amenajări corecte şi aplicarea efectivă a produselor.

Un alt proiect realizat de echipa de profesionişti Color Smart, fără aportul cărora lucrarea nu ar fi fost executată la nivelul de performanţă cerut de client, a fost amenajarea unei reşedinţe din Bacău. Pentru aceasta s-au folosit finisaje metalice, iar aplicatorii au obţinut un decor sofisticat şi plin de eleganţă. Investiţia s-a ridicat la aproximativ 120.000 de euro.

Nu în ultimul rând un bloc din Bucureşti, aflat în partea de Nord a Capitalei, a apelat la serviciile Color Smart şi doar achiziţia de materiale pentru interior s-a ridicat la circa 90.000 de euro. Dezvoltatorii au decis să pună accent pe calitatea finisajelor şi au selectat vopsele lavabile premium ecologice, antibacteriene şi anti mucegai, care se bucură de o rezistenţă foarte mare în timp. Lucrările au început în ianuarie 2022 şi vor fi finalizate până în Crăciun, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb